Feromony pro muže

Feromony pro muže – lepší sex

Postelové hrátky jsou příjemným zpestřením každodenního života. Předcházet jim může nejen romantická předehra, ale i dobré jídlo, lahodné víno, koupel, vůně… Vůně, která naladí všechny naše smysly na erotickou notu.

Jídlo jako afrodiziakum

Láska prochází žaludkem. Tohle známe rčení by se v menší úpravě dalo aplikovat i na sex. Je totiž spousta jídel, která dokáží naše tělo nabudit na noc plnou vášní. Již v dávných dobách lidé využívali afrodiziakálních účinků plodů a rostlin kolem sebe. Někdy i s menším hazardem, když sáhli po kořenu mandragory, či prášku z rohu nosorožce. Tyto ingredience my už dnes, naštěstí, nepotřebujeme a místo nich můžeme využít mořské plody, ryby, ale také jahody (ideálně se šampaňským), ořechy či mandle.

Okořeňte to!

Jedním z afrodiziak je i koření. Ne nadarmo se hojně využívá v parfémech, kde v nejrůznějších obměnách a kombinacích skvěle funguje. Při přípravě večeře proto pepřem nešetřete a nebojte se pokrm mírně přiostřit. Tělu to dodá správný náboj, dokonalý pro skotačení v posteli. Pokud chcete trochu experimentovat, zkuste feromony pro muže.

Voním, voníš, sexujeme

Feromony fungují jako přirozené „lepidlo“ na ženy, které je vnímají podprahově, protože jsou tělu vlastní. Prostě jim budete svůdně vonět, a ony ani nebudou tušit proč. Probudíte v nich touhy a vášně, které by jinak zřejmě zůstaly skryté v šedi běžných hektických dnů. No nebyla by to škoda? Vždyť i psychologové tvrdí, že sex nám pomáhá vypořádat se s každodenním stresem a lidé, kteří si ho pravidelně dopřávají, si snižují riziko infarktu až o 50 %. Navíc při partnerských radovánkách produkuje naše tělo velké množství endorfinu, díky kterému je naše nálada podstatně lepší.

Důvodů, proč si užívat kvalitní sex pravidelně je tedy víc než dost. A abychom nezapomněli, tak dalším z nich je i ten, že spalujeme kalorie. Pokud se vám nechce potit ve fitness centru, vypoťte se aspoň na partnerovi. Výzkumy tvrdí, že 15 minut kvalitního sexu plně nahradí 15 minut běhu na běžícím pásu.