Podnikejte v roce 2020 s nově založenou s.r.o.

I v roce 2020, kdy je všude dostatek volných pracovních míst, mnoho lidí přemýšlí o založení vlastní firmy. Jenže když zjistí, že musí navštívit mnoho úřadů, kde jedna schůzka nikdy nestačí, doložit někdy i spousty různých typů potvrzení, žádostí a jiných dokumentů, tak si své počáteční rozhodnutí rychle rozmyslí. A co kdyby vám někdo se založením s.r.o. nebo živnosti pomohl a vy jste místo času v institucích věnovali čas svému podnikání?

Profesionální poradenství k založení s.r.o. i živnosti

Pokud se přece jen rozhodnete sami založit s.r.o., určitě je dobré nechat si poradit od specialistů, kteří vám poradí jakým nejlepším způsobem založit společnost, co vše vás může při procesu potkat a z jakých konkrétních kroků se založení skládá a také jaká jsou úskalí založení s.r.o. 2020.

Společnost s kompletním servisem

Pokud se ovšem rozhodnete ponechat založení s.r.o. na externí společnosti, čeká vás kompletní servis od prvotního kontaktu až po samotné založení společnosti. Po detailní konzultaci je notářsky ověřená plná moc vše, co společnost k založení potřebuje.

Rychle nebo zdarma

Pokud se jedná o rychlost zpracování, prověření specialisté to zvládnou velmi rychle. Do dvou týdnu za vás připraví veškeré potřebné dokumenty a náležitosti potřebné k založení s.r.o. i žovnosti. Při plynulém procesu můžete být za 10 dnů majitelem nové firmy. Dále je možné využít garanci plynulosti a bezproblémového zápisu. V případě, že se tak nestane, společnost vám poskytne na své služby slevu až do výše 100 %, což vyplývá i z hesla společnosti „rychle nebo zdarma“.Už tedy víte, jak na založení živnosti 2020 i založení s.r.o.?