Reklamní předměty jsou in po celý rok, nejen o Vánocích

Potěšit obchodní partnery či zaměstnance bez zjevného důvodu není nikdy špatný krok. Reklamní předměty jsou pro tento účel jako stvořené a díky jejich obrovské nabídce vás nemusí stát horentní sumy. Samozřejmě záleží jen na vás.

Nesmrtelná pera

Vybírat můžete z tisíců položek, které jsou limitovány jen vaši vlastní fantazií. Dnes není díky moderním vyspělým technologiím nemožné nic, proto se klidně odvažte. Pokud chcete vsadit na klasiku, kterou nikdy nikoho neurazíte, darujte pero. Praktická propiska potěší řadového zaměstnance, luxusním perem zase můžete i v průběhu roku poděkovat obchodnímu partnerovi. Jestli pero opatříte vlastním brandingem nebo ho budete personalizovat pro konkrétní osobu, to už záleží jen na vás.

Praktické dárky vítány

Pokud vám běžné dárky jako pera, kalendáře nebo zápisníky přijdou málo nápadité a fádní, jsou tu i jiné reklamní předměty. Obdarovat můžete nápaditým obalem na notebook nebo podložkou pod myš, osvědčily se i termohrnky nebo nákupní tašky z moderních ekologických materiálů. Pokud holdujete technologiím, pak by vás mohlo zajímat příslušenství k mobilním telefonům a notebookům včetně chytrých hodinek, Bluetooth reproduktorů či selfie tyčí.

Oblibě se těší i bezpečnostní dárky

Mimořádně oblíbené jsou již dlouhou dobu reklamní předměty, které mají bezpečnostní efekt. Ať už to jsou nejrůznější svítilny či reflexní prvky, najdou své uplatnění u každého. A co si budeme říkat, dobře vybavená lékárnička nebo sada reflexních vest se hodí vždy. Tyto dárky přitom nestojí moc, jejich pořizovací cena je poměrně nízká, což určitě potěší váš budget. Pokud hodláte být trochu rozhazovační a ve velkém stylu, zaměřte se na luxusní dárky. Humidory, golfové bagy nebo luxusní cestovní zavazadla jsou trefou do černého. Tady je ovšem potřeba brát v úvahu nejen postavení obdarovaného, ale také jeho pohlaví.

Reklamní předměty dnes seženete prakticky na míru. Stačí jen vybírat.