Sídlo své firmy můžete mít na lukrativní adrese v Praze

Náklady na reprezentativní sídlo firmy patří ve firemním k rozpočtu k těm podstatnějším položkám. Najít vhodné místo s kancelář a se zasedací místností, aby bylo kde jednat třeba s úředníky z finančního úřadu, sehnat příjemnou recepční, zařídit telefonní linky, nechat vyrobit ceduli na dům… Těch povinností je poměrně hodně a zejména pro začínající firmu je jich až příliš. Ale jde to i jinak – jednoduše, rychle a profesionálně a to díky virtuální kanceláři.

Sídlo virtuální kanceláře od Profi-kanceláře

Virtuální kancelář, kde můžete umístit sídlo své firmy si můžete pronajmout už od několika set korun měsíčně a úplně bez starostí. Jedním z nejzkušenějších poskytovatelů firemních sídel v Praze je společnost Profi-kancelář s.r.o., která vám zajistí virtuální kancelář v kancelářských budovách v Praze přesně podle vašich potřeb a finančních možností. Ručí za kvalitu poskytovaných služeb i stabilitu podmínek. Ceny jsou konečné a nemusíte tak platit žádné skryté poplatky.

Virtuální kancelář v Praze – možné programy služeb

Sídlo firmy je tedy zároveň i vaší virtuální kanceláří, která je maximálně flexibilní a ekonomická. Můžete ji mít v Praze 1, Praze 2, Praze 3 nebo v Praze 9 s programem MINI-SÍDLO, PROFI-SÍDLO nebo PROFI-KANCELÁŘ.

  • MINI-SÍDLO v sobě zahrnuje sídlo firmy, kontaktní adresu, označení firmy, služby recepce, obsluhu příchozích a úředníků, chybí jen zpracování korespondence.
  • PROFI-SÍDLO je velmi oblíbený program doplněný o zpracování korespondence, telefonní linku s přesměrováním na váš telefon a kancelář pro jednání.
  • PROFI-KANCELÁŘ pak zahrnuje maximální servis a služby spojené s virtuálním sídlem firmy.

Tak na co čekáte? Navštivte web www.profi-kancelar.cz a objednejte si virtuální kancelář Praha ještě dnes!