Jemné rukavice s ochranou proti proříznutí

Pracovní rukavice chránící proti pořezání úrovně D, které umožňují maximální citlivost a zajišťují pohodlí pracovníků, jsou rukavice uvex Bamboo TwinFlex® D xg.

Patentovaná technologie Bamboo TwinFlex® kombinuje to nejlepší z obou světů v jemných rukavicích s ochranou proti proříznutí. Vysoký komfort nošení je zajištěn bambusovými vlákny. Díky dobré přiléhavosti se rukavice během pár minut nošení přesně přizpůsobí každému tvaru ruky.

Dodatečně aplikovaná zóna uvex protexxion v oblasti mezi palcem a ukazováčkem nabízí ve srovnání s dlaní rukavice dvojnásobnou odolnost proti oděru a zvyšuje tak odolnost rukavic. Pracovníci používající při své práci dotykové obrazovky nemusí tyto rukavice při práci na obrazovce sundávat. Tím se zvyšuje jejich bezpečnost a zkracuje jejich pracovní čas.

Díky pěnovému povrstvení Xtra-Grip z aqua-polymeru mají rukavice Bamboo TwinFlex® D xg velmi dobrou přilnavost v suchých a mírně vlhkých / olejnatých oblastech využití. Rukavice jsou vyráběny bez akcelerátorů alergií a jsou dermatologicky testovány.

Rukavice Bamboo TwinFlex® D xg jsou špičkovým výrobkem, který určitě najde své využití při montáži jemných dílů i s ostrými hranami, ve sklářském, průmyslu, v kovodělném a automobilovém průmyslu a všude tam, kde je kladem důraz na přesnou práci.

Tyto rukavice a celý široký sortiment špičkových ochranných pracovních pomůcek značky uvex dodává na český trh společnost UVEX Safety CZ, k.s. z Rychnova nad Kněžnou.

https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranne-rukavice/
https://www.uvex-safety.cz/cs/produkty/ochranne-rukavice/?f=3060