Naxos série Kilim

Kolekce Naxos jsou známé vysokou kvalitou keramických produktů, vysokou odolností vůči různým vlivům a snadnou udržovatelností. Nabídka   výrobce keramických produktů Naxos je tak široká a kvalitní, že si v ní vybere i ten nejnáročnější zákazník. Výrobce keramických dlažeb a obkladů  Naxos nabízí jedinečné série, které vynikají jasnými barvami, bohatou texturou a hloubkou efektů. Najdeme zde série reagující na nejnovější trendy ve světě keramických dlažeb a obkladů, které imitují přírodu, jako je kámen, dřevo, mramor apod. Při výrobě obkladů a dlažeb využívá výrobce Naxos nejmodernějších technologií, digitálního tisku a tím se rozšiřuje i možnost všestranného využití keramických produktů.

Série keramické dlažby a obkladů Naxos Kilim hýří jemnými a výraznými barvami a velkým množstvím dekorů. Vyrábí se ve velikostech 32,5×65 cm a 32,5×32,5 cm. Mozaika v základních barvách je ve formátu 3,2×3,2 cm. Výrazným prvkem jsou nádherné dekory. Ty jsou zdobeny buď jemnou texturou s perleťovým leskem, nebo imitují lesklý damaškový vzor. Také zde najdeme dekory zdobené abstraktními barevnými vlnkami. Zajímavě působí i víceúhelníková mozaika s damaškovým motivem. Díky velkému množství barev a dekorů se nabízí velké množství kreativních kombinací, a nabízejí možnost vytvořit interiér podle vlastní fantazie. Díky velkému množství barev a dekorů se nabízí velké množství kreativních kombinací, a nabízejí možnost vytvořit interiér podle vlastní fantazie. Dílčí produkty můžete vidět na eshopu prodávající dlažby a obklady. Série keramické dlažby a obkladů Naxos Kilim je vhodná zejména do koupelen, kde vytváří elegantní a nadčasové prostředí. Dodá koupelná pocit čistoty a luxusu. Na online fotogalerii koupelen  můžete vidět jejich realizace.

Naxos je významným italským výrobcem keramických dlažeb a obkladů, který od roku 1992 patří do skupiny nejvýznamnějších výrobců světové keramiky SpA. Výrobce Naxos nabízí keramickou dlažbu a obklady, v kterých najdete to nejmodernější a nejlepší ze současných trendů a stylů. Pro keramické produkty značky Naxos je typický  moderní a nadčasový design, a také špičková technologická kvalita.