Parkovaci asistent

 

Parkovací asistent SteelMate®

 

perex image

Parkovací senzory SteelMate patří do skupiny asistentů nové generace. Důležitou vlastností parkovacích senzorů SteelMate je funkce antihook, umožňující používání parkovacích senzorů i když máte na autě tažné zařízení.

 

Parkovací asistent je zařízení, které Vám pomůže snadno, rychle a bezpečně zaparkovat i ve velice stísněných prostorech. Spolehlivě monitoruje celý prostor před nebo za vozem, kam normálně nevidíte.

Čidla prozkoumávají prostor za vozem stejným systémem jako námořní sonar – vysíláním a zpětným přijímáním odražených ultrazvukových signálů. Když se vyskytne jakákoliv i drobná překážka hrozící poškozením vozu, nebo že se už nebezpečně přiblížíte k dalšímu automobilu v řadě, asistent Vás důrazně varuje zvukovým nebo vizuálním signálem se vzrůstající intenzitou. Jednoduché, přitom velmi účinné a pohodlné. Parkovací systémy mohou mít 2, 4, 6 nebo 8 senzorů (například 2 přední a 4 zadní).

Proč právě senzory SteelMate?

Parkovací senzory SteelMate patří do skupiny asistentů nové generace. Rychlá odezva parkovacích asistentů v dnešní době je již samozřejmostí, tyto senzory Vám však začnou pracovat za necelých 0,08 s! Důležitou vlastností parkovacích asistentů SteelMate je funkce antihook, umožňující používání parkovacích senzorů i když máte na autě tažné zařízení. Při aktivaci této funkce, asistent proskenuje prostor za vozem, kde nesmí být nic kromě tažného zařízení nebo rezervy (SUV auta) a následně tyto na autě instalované prvky jakoby „nevidí“.

U parkovacích senzorů do předního nárazníku tato funkce u namontovaných ochranných rámů funguje naprosto shodně.

Další zajímavou funkcí parkovacích senzorů SteelMate je automatické testování na poškození senzorů. Po každé aktivaci asistenta systém otestuje funkčnost senzorů a v případě jakékoliv chyby ji okamžitě ohlásí. Společnost SteelMate® Automotive jako první představila v České republice na Auto-Moto Show v Pardubicích internetový obchod www.Auto-Moto-Elektronika.cz, který je jejím oficiálním distributorem zajišťujícím záruční a pozáruční servis.

Firma SteelMate® Automotive je na trhu přes 20 let jako profesionální výrobce automobilových zabezpečení a parkovacích asistentu. Výrobky SteelMate se prodávají ve více než 70 zemích světa. Bezpodmínečnou zárukou kvality SteelMate Automotive je certifikace výroby podle mezinárodních norem ISO 9001, ISO / TS 16949 a ISO 14001.