Iridio

Webový e-shop Iridio s dlažbami, obklady, mozaikami, listelami a dekory.

                Najdete zde keramické produkty v několika formátech, tloušťkách a barvách. Dá se zde najít hned několik zajímavých produktů, které imitují ty nejčastěji poptávané přírodní suroviny, jako jsou imitace pískovce, kovu, kamene, břidlice, betonu a mramoru. Jsou zde také velkoformátové, historické a cotto dlažby nebo obklady v několika barevných odstínech a hned od několika výrobců. Pro milovníky malých kostiček se zde nachází také mozaiky v skleněných, keramických a slinutých provedeních.

                Obklady a dlažby, které se nacházejí na tomto webu jsou často používány nejen v interiérech a exteriérech, ale také ve velkých obchodních střediscích nebo podobně více zatěžovaných prostorech. Každá dlažba a obklad  v tomto e-shopu je velmi zajímavá a originální. Dlažby, které zde můžete nalézt mají při střídavé kombinaci barvy, lesku, pololesku, matu, přírodního vzhledu, či různých rozměrů vždy vzhled, který dokáže upoutat pozornost.

                Provozovatelé tohoto internetového e-shopu mají mnoholeté zkušenosti s prodejem keramických produktů na českém trhu. Na uvedených kontaktech můžete dostat bližší informace o jednotlivých výrobcích, sériích nebo produktech, které vás zaujaly. Také vám mohou udělat návrhy zpracování vašich nově zařizovaných místností, v nichž chcete použít právě ty keramické dlažby a obklady, které se Vám nejvíce zamlouvají.

Na tomto webu jsou nabízeny produkty převážně italských výrobců s dlouholetou výrobní a prodejní praxí. Tito výrobci mají zkušenosti s prodejem nejen na svém tuzemském trhu, ale také na světovém trhu s keramickými výrobky. Díky těmto dlouholetým zkušenostem s výrobou a prodejem se jedná o zkušené a solidní společnosti. Online fotogalerie koupelen  Vám nabídne vizualizace a realizace za použití keramických produktů od různých výrobců.