Bruder hračky

Bruder– rodinná společnost pocházející z Německa zabývající se výrobou hraček. Její založení spadá do roku 1926. Specializuje se na produkci zdrobnělin zemědělských, stavebních nebo jiných strojů a hospodářských zvířat. Zdrobněliny skutečných strojů jsou určené dětem starším dvou let.

Bruder vyrábí i hračky a vozidla speciálně pro dětmi velmi oblíbená povolání jako jsou hasiči, popeláři a silničáři. Vozidla jsou oproti skutečným vozům zmenšena v poměru 1:16. K zdrobnělinám vozidel je možné pořízení širokého příslušenství, jež zahrnuje sněžné frézy, dopravní značky, kontejnery a popelnice na odpad nebo různé přívěsy a valníky.

Pro děti, které mají ve velké oblibě zvířata a konkrétně koně, jsou v nabídce hraček zmenšeniny koní, ohrad, stájí, přepravních nákladních automobilů a přepravních kontejnerů.

Radost udělají hračky Bruder i malým stavitelů. V nabídce se objevuje množství vozidel a strojů určených ke stavební činnosti. Jedná se o domíchávače, buldozery, bagry, autojeřáby, válce, shrnovače nebo minibagry.

Prakticky všechny Bruder hračky jsou zmenšenými kopiemi skutečných značek vozidel anebo jiného příslušenství a doplňků k vozidlům. Ze zmenšovaných značek lze uvést John Deer, Lamborghini, Man či Scania a mnohé další.

Pro ještě mladší děti (do dvou let) vyrábí Bruder rovněž hračky v podobě vozidel a techniky. Mají však jiný design a nejsou zdrobnělinami produktů skutečných značek zabývajících se výrobou logistických a zemědělských strojů.

Fonetip s.r.o.

www.autabruder.cz