Konečně opravdu stylová sluchátka.

Konečně opravdu stylová sluchátka.

Chceš být opravdu cool, pořiď si sluchátka, která jsou cool. Sluchátka značky WeSC vyrábí firma WE are the Superlative Conspiracy, která je známá především skateboardovým oblečením. To, že se tato značka původně specializovala na oblečení, rozhodně neznamená, že sluchátkaWeSC nejsou kvalitní a přitom desingově jedinečným výtvorem. Firma byla založena roku 1999 v Örebro a velmi rychle se dostala mezi nejoblíbenější švédské oděvní firmy.

Firma je známá svým sponzorováním řady undergroundových umělců a hudebníků, kteří byli jistým způsobem propojeni se světem skateboardingu. Lidé z undergroundu jim pak pomohli ve formování celkové image společnosti. Uveřejnění několika prvních kolekcí se nakonec ukázalo ze strany zákazníků velmi úspěšné.

Sluchátka WeSC

Výrobci sluchátek WeSC se snaží překonat masovost a průměrnost originální módy a vytvořit doplňky inspirované skateboardovou kulturou a street stylem, což se jim nebývale daří. Sluchátka WeSC jsou toho důkazem.

U nás jsou sluchátka WeSC poměrně novinkou, ale již za krátký čas se stala velmi oblíbená, hlavně mezi mladými. Sluchátka WeSC se vyznačují netradičním designem.

Velmi úspěšnou řadou jsou sluchátka WeSC Conga.

Jedná se o model Conga, který vznikl skloubením toho nejlepšího z modelů Oboe a Bongo. Touto novou řadou firma WeSC dokázala, že jejich sluchátka jsou desingově naprosto jedinečná.