Nabídka SEO služeb

Nabídka SEO služeb

Využíjte našich služeb a nechte si optimalizovat web – přivedeme Vám nové návštěvníky, tedy i potencionální zákazníky.

Provedeme SEO analýzu Vašich www stránek a najdeme chyby a nedostatky, které by mohly negativně ovlivňovat hodnocení vyhledávači. Doporučíme a provedeme změny tak, aby byly co nejvhodnější pro hodnocení vyhledávači, ale zároveň přívětivé k návštěvníkovi.
Součásti optimalizace pro vyhledávače jsou: analýza klíčových slov, SEO analýza webu, registrace do katalogů, pokročilý linkbulding a také SEO dohled. Pokud se chcete neustálě držet na prvních místech, je potřeba na web stále dohlížet a udržovat jej aktuální.

SEO – optimalizace pro vyhledávače je stále populárnější, jelikož je to jeden z nejefektivnějších způsobů, jak přivést na svůj web nové návštěvníky a tedy i potencionální zákazníky.

Nabídka SEO služeb:

·         Analýza klíčových slov

·         SEO analýza webu

·         Návrh změn a úprav na webu

·         Ruční registrace do katalogů

·         Pokročilý linkbuilding

·         SEO dohled nad webem

·         Správa PPC a poradenství

Vytvoříme Vám webové stránky, které zaujmou

Potřebujete nové www stránky? Vytvoříme Vám poutavý a svěží design webu, který zaujme. Zároveň se pokusíme realizovat Vaše požadavky a plně Vám vyhovět.
Námi vytvořené
 www stránky jsou již optimalizované z pohledu zdrojových kódů. K webovým stránkám spustíme i administraci webového obsahu – v administraci je dbáno na možnost editace hlavních SEO prvků na webu, včetně čisté URL.

Poradenství zdarma

Našim zákazníkům poskytujeme poradenství v oblasti reklamy a propagace na internetu zdarma. Nemá to být žádné lákadlo, jen nemáme potřebu vyžadovat peníze za to, že Vám odpovíme na Vaše dotazy.

Přesvědčte se o kvalitách našich služeb a zařaďte se mezi naše spokojené zákazníky!
Těšíme se na spolupráci.