Profesionální vysavač bazénů Ultrabot

Profesionální vysavač bazénů Ultrabot

Provozovatelé veřejných bazénů mohou nyní ušetřit náklady na čistění a údržbu bazénů díky skvělým profesionálním bazénovým vysavačům řady Ultrabot od firmy Aquatron Inc.

Údržba bazénu je náročná jak na čas, tak na finance a v případě, že se jedná o velké veřejné či sportovní bazény, jsou částky vynaložené na jejich údržbu obrovské. Provozovatelé takovýchto zařízení musí dbát na to, aby vše odpovídalo hygienickým normám a zároveň, aby plavání v jejich bazénu bylo opravdovým požitkem.

Pro všechny, kdo řeší problém, jak udržet velké bazény čisté a vodu v nich zdravou, máme řešení, je jím profesionální bazénový vysavač Ultrabot od firmy Aquatron Inc. Tyto vysavače jsou příbuznými známých vysavačů Aquabot, které jsou určeny především pro domácí bazény.

Profesionální bazénové vysavače Ultrabot jsou určeny pro bazény do 25 či 50 metrů dle modelu. Dokážou vyčistit dno bazénu a filtrovat vodu. Jsou vybaveny opakovaně použitelnými filtry o hustotě až 20 mikronů. Jedná se o nejjemnější filtry na trhu. Vyčistí různé povrchy (beton, obklady, PVC a jiné). Mají oddělené motory pro pohon i pro čerpadlo, což znamená, že případná oprava či údržba jsou rychlejší a méně nákladné. Oba motory jsou bezkartáčové, což se projeví delší životností motoru a nižšími náklady na údržbu. Vysavače mají řídící jednotku, pomocí které lze nastavit parametry úklidu. Čistění je tak rychlejší a efektivnější, což má za následek úsporu energie. Pravidelné čistění navíc udrží vodu v bazénu jiskřivě čistou a není potřeba tolik bazénové chemie. Voda je tím pádem vhodná i pro osoby s citlivější pokožkou.

Na trhu jsou čtyři modely Ultrabot, které se liší svými charakteristikami a určením.

Ultrabot Magnum Junior

Automatický vysavač bazénu Ultrabot MAGNUM Junior  je profesionální model určený pro bazény všech tvarů o velikosti do 25 m. MAGNUM automaticky setře, vyčistí a podtlakově přefiltruje nečistoty ve Vašem bazénu. Vysoce výkonný jemný filtr s filtrační schopností od 20 mikronůpřefiltruje 22 m3/hod. vody a zachytí i velmi jemné nečistoty, zárodky řas a mikroorganismů.

Čistící kartáče setřou plochu 400 m2 za hodinu a odstraní nečistoty usazené na dně bazénu, což se projeví na vysoké kvalitě vody a nižší spotřebou chemikálií, zvláště chlóru. Řídící jednotka umožňuje nastavit řadu parametrů (až 16) jako režim čištění, velikost bazénu, délku čistícího cyklu, sací sílu pumpy, tvar a povrch bazénu a další. Efektivní čištění zajišťují speciální funkce: odložený start (až 3h), senzor detekce vzduchu (zabezpečí robot při pohybu v malé hloubce nebo mimo bazén), autodetekce překážek, signalizace stavu filtru. Robot je absolutně nenáročný na obsluhu a údržbu.

Ultrabot Magnum

Bazénový vysavač Ultrabot Magnum je určen pro bazény o velikosti do 25m. Dokáže přefiltrovat 22m3 vody za hodinu a jeho PVA kartáče setřou plochu 650m2 za hodinu. Samozřejmostí je řídící jednotka s možností nastavit až 16 parametrů čistění.

Ultrabot Ultramax Junior

Automatický vysavač bazénu Ultramax Junior je profesionální model určený pro bazény všech tvarů o velikosti do 50 m. Ultramax automaticky setře, vyčistí a podtlakově přefiltruje nečistoty ve Vašem bazénu. Dvě výkonná čerpadla přes jemný filtr s filtrační schopností od 20 mikronůpřefiltrují 37 m3/hod. vody a zachytí i velmi jemné nečistoty, zárodky řas a mikroorganismů.

Čistící kartáče setřou plochu 720 m2 za hodinu a odstraní nečistoty usazené na dně bazénu, což se projeví na vysoké kvalitě vody a nižší spotřebou chemikálií, zvláště chlóru. Díky PVA (polyvinylalkohol) kartáčům umožňuje vyčistit jakýkoliv povrch bazénu, tj. betonové, plastové, foliové, sklolaminátové, keramické bazény a další.

Použití systému AQUA SMART zajistí rychlé a systematické čištění, úsporu energie a taképrodlouží životnost vysavače díky nižšímu opotřebení všech částí. Řídící jednotka umožňuje nastavit řadu parametrů (až 19) jako režim čištění, velikost bazénu, délku čistícího cyklu, sací sílu pumpy, tvar a povrch bazénu a další. Efektivní čištění zajišťují speciální funkce: odložený start (až 5h), senzor detekce vzduchu (zabezpečí robot při pohybu v malé hloubce nebo mimo bazén), autodetekce překážek, signalizace stavu filtru.

Ultrabot Ultramax

Profesionální bazénový vysavač Ultrabot Ultramax je nejvyšším z řady modelů Ultrabot. Jeho charakteristiky jsou podobné charakteristikám Ultrabot Ultramax Junior. Tento robot je také určen pro bazény o délce až 50m. Jeho čistící kartáče však dokážou setřít povrch o velikosti 865m2 za hodinu. Samozřejmostí je také řídící jednotka s možností nastavení až 19 parametrů čistění.

Všechny modely bazénových vysavačů Ultrabot můžete zakoupit ve spoustě obchodů. Získáte dopravu zdarma po celé ČR a navíc jako dárek příslušenství k vybranému modelu. Samozřejmostí je možnost zaškolení a předvedení zakoupeného vysavače na místě. V tomto obchodě můžete koupit i bazénové vysavače Aquabot, které jsou určeny pro domácí použití nebo použití v menších bazénech.