Anglická škola – budoucnost pro vaše děti

Anglická škola – budoucnost pro vaše děti

Výuka angličtiny určená dětem, obzvláště pak těm předškolním, se stala nedílnou součástí našeho systému vzdělávání. Při prvním kontaktu dětí s cizím jazykem je velmi důležité, aby angličtina respektovala potřebu každého jedince – malého i velkého. Anglická školka by tak měla co nejvíce dbát na to, aby prvotní kontakt dětí s angličtinou byl příjemný. U těch nejmenších ratolestí pak musí být angličtina podána tou nejzábavnější možnou formou her a říkanek, aby si dítko vybudovalo k cizí řeči kladný vztah. Anglická školka by proto měla uzpůsobit svůj program a osnovy právě věku dětí, neboť jen tak lze zajistit jejich plnou pozornost, soustředění a vstřebávání nových anglických slůvek.

Proč je angličtina pro děti tak důležitá?

Angličtina je pro děti nástrojem objevování a poznávání okolního světa a také jiných kultur. Pokud je angličtina pro děti prezentována opravdu zkušenými lektory – rodilými mluvčími, napomáhá největší možnou měrou k vnímání okolního světa a k rozvoji osobnosti dítěte. Angličtina pro děti prezentovaná prostřednictvím zkušených lektorů – rodilých mluvčí je právě tou nejlepší cestou, jak zajistit další vývoj dítěte a budování kladného vztahu k jazyku samotnému.

Anglická školka je trefou do černého

Kladete si právě otázku, jak či kde s takovou výukou začít? Anglická školka Kryštof je tím pravým řešením. Výuku zpravidla vedou rodilí mluvčí, kteří děti během krátké doby dokážou naučit opravdu hodně a připraví je na další studium anglického jazyka. Výuka v anglických školkách Kryštof je vedena zpravidla v malých skupinkách 4-10 dětí tak, aby se lektoři mohli individuálně věnovat každému z nich. Hodiny pak bývají z pravidla koncipovány do formy her, aby se děti bavily a současně i vzdělávaly.