Jazykové kurzy angličtina a jazykové kurzy Praha

Jazykové kurzy angličtina a jazykové kurzy Praha

Rádi byste se naučili nové jazyky, ovšem zdá se Vám cesta k osvojení dalších řečí složitá? Potom pro Vás máme řešení a to jazykové kurzy angličtina. Pokud potřebujete angličtinu pro kariérní postup, či byste rádi rozšířili své znalosti, tak jazykové kurzy Praha jsou správnou volbou z několika důvodů. Nejenom že se naučíte nový jazyk, ale navíc zvýšíte i svoji kvalifikovanost, díky čemuž získáte vyšší plat, či snadněji naleznete nové místo.

Všechny jazykové kurzy probíhají v odpoledních hodinách v nově zrekonstruované učebně, kde se Vám zároveň bude věnovat i odborný lektor, což Vám zaručí maximum získaných znalostí a dovedností. Jedna jazyková lekce trvá devadesát minut a je na ní přítomno maximálně 6 účastníků. Díky nižšímu počtu účastníků je zaručeno, že se lektor bude moci věnovat každému individuálně a bude moci procvičovat s jednotlivými žáky právě to, v čem mají mezery, či nedostatečné vědomosti.

Pokud budou mít účastníci zájem, tak je možno vytvořit menší skupiny, či Vám společnost Globtran.cz nabídne i individuální kurzy. Samotný jazykový kurzy Praha probíhají pod vedením českých i zahraničních lektorů s odborným pedagogickým vzděláním. Během kurzů angličtiny získáte znalosti z mnoha oborů, a zároveň si procvičíte jazykové schopnosti. Vedle jazykového kurzu angličtiny můžete využít i kurzy němčiny, francouzštiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, či třeba češtiny pro cizince. Jestliže byste se i Vy rádi účastnili jazykových kurzů, tak jsou tu pro Vás kurzy ve dnech od pondělí do čtvrtka a to v době od 16.30 do 18.00 a od 18.00 do 19.30. Pokud v tuto dobu nemáte volno, tak můžete využít individuálních kurzů, kde doba výuky závisí pouze na Vaší domluvě s lektorem.