Jihomoravské lázně Lednice a Hodonín

Jihomoravské lázně Lednice a Hodonín

Dnes bych Vám ráda přiblížila krásné moravské lázně Lednice a lázně Hodonín. Lázně Lednice jsem navštívila v roce 2009, kdy byly 2 roky v provozu. Svým prostředím patří k velice oblíbeným, jelikož kousek od lázní se nachází Lednicko-valtický areál.

Lázně Lednice poskytují komfortní ubytování ve dvoulůžkových pokojích a apartmánech s příslušenstvím s celkovou kapacitou 80 lůžek. Hosté mají k dispozici restauraci, kavárnu s venkovní terasou, zasedací místnost pro 40 osob, internetový koutek, prostornou tělocvičnu, fitcentrum, saunu a bazén s vířivkou a protiproudem. Bezbariérový přístup je zabezpečen do všech částí budovy. V areálu lázní nechybí ani internet, který je na pokojích zdarma. Pokud si nevezete svůj notebook, je možné se připojit na recepci také zdarma.

Nádherné lázeňské prostředí, příjemný personál a blahodárné účinky minerální vody určitě uspokojí i náročnější klientelu. Základním přírodním léčivým zdrojem lednických lázní je jodobromová voda, která je svým obsahem jódu jedna z nejkvalitnějších svého druhu v Evropě.

V lázních Hodonín se léčí stejně jako v Lednice jodobromovou vodou, zvanou solanka. Lázně Hodonín patří k nejmladším lázním u nás vůbec. Pro své klienty nabízí i wellness procedury a lymfodrenáže. V lázních je také k dispozici bazén.