Turistické a lovecké dalekohledy

Milovníci toulek přírodou, kteří krásy naší krajiny nechtějí pozorovat pouze pouhým okem, ale také pomocí dalekohledu, často tápou v široké nabídce pro turistické dalekohledy. Na dalekohledy-puskoheldy.cz je pro vás vytvořena speciální kategorie nejprodávanější turistických dalekohledů, které jsou našimi zákazníky v této kategorii preferovány.

Nabídka na e-shopu dalekohledy-puskohledy je samozřejmě daleko širší, v případě, že vás nezaujme dalekohled v TOP nabídce, neváhejte si vybrat dalekohled v jiné kategorii např. podle vámi preferovaného výrobce, nebo podle zvětšení dalekohledu nebo podle průměru objektivu.

Mezi nejprodávanější turistické dalekohledy patří modelová řada dalekohledů BRESSER CORVETTE. Dalekohledy této řady mají optické sklo vyšší třídy BaK-4 a úpravu čoček FMC (FullyMultiCoated). Jedná se o dalekohledy vyznačující se čistým, jasným a kontrastním obrazem. U této modelové řady je vynikající poměr cena/výkon a proto jsou turistické dalekohledy CORVETTE velice žádaným a oblíbeným produktem.

Dalekohledy FOMEI HUNTER jsou preferovány milovníky turistiky pro jejich kovové tělo zaručující odolnost při každodenním používání v přírodě. Dalekohledy jsou pogumovány, odolné proti vodě a prachu. Tubus dalekohledů HUNTER je plněn dusíkem. Optika dalekohledu je BaK-4 a antireflexní vrstva FMC.

Pro svoji lehkost a malé rozměry je mnohými zákazníky preferována řada FOMEI MARUMI. Dalekohledy této řady nabízí pozorovateli kvalitní obraz a dobrou světelnost.

Univerzální dalekohledy společnosti DELTA OPTIKAL řady FOREST jsou voděodolné, plněné dusíkem. Optický systém dalekohledů je tvořen střechovými hranoly ze skla BaK4. Dalekohledy řady FOREST jsou vhodné také pro pozorování přírody za nepříznivého počasí.

Dalekohledy Yukon SIDEVIEW mají centrální zaostřování. Široké zorné pole vám umožní pozorovat i rychle se pohybují objekty a zorný úhel vám zabezpečí panoramatické vidění. Dalekohledy této řady díky svým kompaktním rozměrům a malé váze budou vždy s vámi na jakékoli toulce přírodou, při pozorování krajiny a zvěře, ale „nezradí“ vás ani při pozorování sportovních akcí, městské architektury.

Obdobné výhody nabízí i modelová řada turistických dalekohledů SPORT od Delta Optikal. Velice kvalitní optika, malé rozměry, nízká váha to jsou výhody těchto dalekohledů.

Dalekohledy BRESSER ZOOMAR jsou zoomové dalekohledy vhodné pro použití za ztížených světelných podmínek a jsou vyhledávané lovecké a myslivecké dalekohledy. Moderní design, velmi kvalitní optické sklo BaK4, FMC antireflexní vrstvy jsou pozitiva těchto dalekohledů. Velice praktické je pogumování dalekohledů.

Nabídka je opravdu široká, stačí si jen vybrat a vyrazit za turistikou a pozorováním krajiny.