Designové krby – ekologické vytápění

Krby poskytují obecně velmi příjemné teplo a dokáží bez problémů vytopit celý dům. Chystáte-li se stavět nový dům, počítejte již rovnou se stavbou krbu, ušetříte si tak nemalé výdaje. Moderní krby sestávají z krbové vložky, kde je oheň uzavřen za skleněnými dvířky. Do místnosti vám tak nevniká žádný prach, saze ani nepříjemný kouř.

Krbové vložky od renomovaných výrobců vám nabízí internetový obchod Levne-krby.eu. Můžete zde vybírat z velkého množství různých krbových vložek v rozmanitých velikostech a stylech. Krbovou vložku je pro dokonalý efekt potřeba doplnit vkusnou krbovou obestavbou. Tu si můžete vybrat v rustikálním, klasickém i retro stylu. Pokud jste naladěni spíš na modernější vlnu, pořiďte si některý z moderních 3D krbů.

3D krby se vyznačují krbovou vložkou prosklenou alespoň ze dvou stran. Tyto moderní krby slouží nejen k tradičnímu vytápění, ale také jako výrazný designový doplněk vašeho interiéru. Krby lze postavit samostatně do prostoru, kde simulují prostorový dojem z ohně a vytvářejí neopakovatelné efekty. Krbové vložky do takových krbů jsou často proskleny z přední strany a z boku. Výjimkou není ani prosklení z přední a zadní strany či dokonce ze tří stran. Poskytují vám tak možnost pozorovat oheň z několika úhlů a užívat si romantický pohled do plamenů.

V moderních domech jsou krby často situovány také do stěny. Takto zabudované krby vytvářejí jedinečný dojem, často jsou doplněny obložením z přírodních materiálů, které dodává krbu styl a luxusní vzhled. Neváhejte a zavítejte na Levne-krby.eu a pořiďte si i vy vlastní krb. Žijete v bytě a chtěli byste si dopřát krb? Nyní můžete, Levne-krby.eu představují celou řadu biokrbů. Biokrby nepotřebují komín, neprodukují nebezpečné spaliny, jejich palivem je bioetanol. Pořiďte si do bytu ekologický biokrb i vy.