Dámské šaty

Za prvé, mé srdce blahopřeji Jessica Simpson, která nakonec měla své dítě ráno . Holčička vážila téměř deset liber, což by mohlo částečně vysvětlovat Jessice, že zvýšení tělesné hmotnosti (a pop koláče slathered s máslem). Nyní, Jess, je čas na tvrdou část, tj. ztratí všechny uvedené hmotnosti. To samozřejmě pomohlo, kdyby je někdo placen 4.000.000 dolarů zbavit ty po porodu liber.

Doufejme, že Simpson je dítě tatínek a snoubenec, Eric Johnson, je sprchování ji s novými máma dary v nemocnici a mezi těmito dary by měly být Bella Materna Dámské Kdykoliv ošetřovatelství šaty . Kdykoliv rodič-k-být se mě ptá, jaký dárek dát jeho nebo její partner v nemocnici, doporučuji tuto noční košili. Je to prostě sexy natolik, aby se nová maminka cítí ocení, ale ne tak sexy, že není mimořádně praktické a užitečné. Je to absolutní zlatý standard pro kojící šaty a vzpomněl jsem si, že opět dnes ráno, když blízký přítel texted mi, abych poděkoval mi za to doporučil. Jeho žena porodila v noci a dal jí to dnes ráno. Bylo to „home run,“ píše.

Vzhledem k tomu, Bella Materna kojící šaty jsou vyztuženy velmi silnou gumou v pase říše, není nutné nosit podprsenku ošetřovatelskou pod ním. Není to tak u většiny ostatních ošetřovatelských šatů, které obvykle mají pouze tenký kus gumy na podprsenky řádku. A je šaty z ochranné známky Bella Materna z mikrovláken tkaniny. Tento neuvěřitelný tkanina vydrží celou noc stojí za to úniku mateřského mléka a stále daří sušit v době, kdy se probudíte. To není tak pravidelné šaty bavlněné ošetřovatelství.

Jak už jsem řekl, můj přítel dnes ráno, mám chuť drahé, ale já vím, co mluvím. Bella Materna Dámské šaty Kdykoliv Ošetřovatelství je USD 92 dolarů a jakmile jste se nosí, je to nepravděpodobné, budete mít možnost, aby se zabránilo sami od nákupu jiného. Pro vás všechny nastávající partnery venku, to také dělá velkou Den matek dárek.

Připojení Mad Men téma na nějaký druh módní kampaně prakticky garantuje My a zájem mnoha dalších módních zamilovaných v těchto dnech, jak málo může dostat dost přehlídky 60’s éry módy a její stylistka Janie Bryant. Dokonce přehlídky těhotné znaky jsou krásně vybavené, jak tráví tyto posvátné devět měsíců pití a kouření na jejich hrdlo ráčí.