Schleich hračky

Firma Schleich, která vyrábí hračky pro děti byla založena v první třetině 20. století a od té doby se probojovala až na samou špičku. Na trhu se prosadila díky svým kvalitním hračkám a perfektnímu zpracování ať už se jedná o ručně malované hračky, nebo o kvalitní a nezávadný plast.

Firma Schleich vyrábí hračky, které by se daly zařadit do několika kategorií. Mohou to být postavy ať už vojáků, kovbojů, elfů a dalších, tak i zvířátka, které by se též daly rozdělit na domácí, divoká, exotická a mnoho dalších.

V současné době si děti nejvíce hrají s vojáčky, které lze pořídit v našem sortimentu. Klasické válčení může probíhat i mezi indiány a kovboji, které v naší nabídce lze též nalézt. Tito odvěcí rivalové jsou vyrobeni z tvrzené gumy, která je navíc zdravotně nezávadná. To znamená že dítě může hračky strkat do úst a nehrozí mu při tom žádné zdravotní problémy. Hračky jsou navíc dost velké, takže by dítě nemělo hračku ani polknout. Výhodou je taktéž kvalita zpracování, díky čemuž se hračka jen tak nerozbije.

Díky ručnímu malování hraček dostávají velmi věrohodnou formu a není nikde psáno, že tyto hračky nelze použít i jako dekoraci.

Samozřejmostí je i velké množství doplňků, které je možné k postavám dokoupit. Proč by indiáni nemohli mít ohradu pro koně a kovbojové naopak stáje? Pořiďte vaší ratolesti i nějaký ten přírodní doplňek a mějte divoký západ i v dětském pokoji.

Novinkou v našem sortimentu jsou i Schleich šmoulové. Můžete si pořídit jak jednotlivé postavičky z oblíbeného seriálu, tak i celý hrací set, který by potěšil snad každého fanouška šmoulů. Samozřejmostí je i celý set postaviček, se kterým si vyhraje nejedno dítě.

Velmi oblíbenou hračkou je domeček taťky Šmouly. V balení se nachází i sám taťka Šmoula. Další podobnou hračkou je naopak domeček Šmoulinky včetně ji samé. Oba tyto modely jsou ručně malované a z tvrzené gumy, což znamená obrovskou kvalitu hraček Schleich.

Fonetip s.ro.

www.mrakyhraček.cz