Jedinečné zdobení pro akrylové nehty

Nepatříte k šedým myškám? Potřebujete mít na sobě vždy něco originálního a jedinečného? Máme pro vás tip. Navštivte internetový obchod nehtovým zbožím MagicNails.cz. Naleznete zde nejrůznější zboží, které je třeba k modeláži umělých nehtů i úpravě nehtů přírodních. Věnujete-li se modeláži umělých nehtů, pamatujte, že vaší práci dodává ten správný efekt, když jsou vámi vymodelované akrylové či gelové nehty silné, odolné a pružné. Takového efektu dosáhnete pouze s kvalitními materiály. Ty máte možnost koupit za dostupné ceny na MagicNails.cz.

Neváhejte a nakupujte barevné gely pro modeláž gelových nehtů, vybírejte z širokého sortimentu akrylových pudrů, štětečků, brusných bloků a pilníků. Na modeláži samozřejmě velmi záleží, ale konečnou vizáž nehtům vdechne teprve nail art. Nail art je jiný název pro umělecké zdobení nehtů. Akrylové či gelové nehty lze zdobit nejrůznějšími způsoby. Velmi populární je používání nejrůznějších laků na nehty. Laky mohou být lesklé, s matujícím efektem, často obsahují různé barevné částečky nebo vytvářejí na nehtech duhové přechody.

Existují ale také speciální laky na nehty, kterými lze vytvářet skutečně nádherné ornamenty. Vyzkoušejte zdobící systém Konad razítka. Jde o jednoduché avšak velmi efektní razítkování. Budete potřebovat destičku s ornamenty. Vyberte si motiv, který budete chtít přenést na nehet, přetřete zvolený ornament Konad lakem a stěrkou odstraňte z destičky přebytečný lak. Ornament poté přeneste na tiskací hlavu a otiskněte na nehet. Vznikne tak skutečně originální ozdoba. Konad laky jsou vyráběny v široké škále různých barev a odstínů, stačí si tedy vybrat ten, který se vám nejvíce líbí. Použít můžete také různé jiné techniky zdobení nehtů, navštivte MagicNails.cz a vyberte si sami, co vás zaujme. MagicNails.cz – vše pro krásné nehty.