Trezory na zbraně

Nejspolehlivější ochranou pro úschovu zbraní jsou trezory a trezorové skříně. V naší široké nabídce sejfů a trezorů si jistě vyberete ten pravý, který zajistí bezpečné uložení vaší zbraně z dosahu nežádoucích osob. Trezory na zbraně na vás čekají na ceske-trezory.cz!
Originální a bezpečné trezory na zbraně
Prohlédněte si naší nabídku, kde najdete řadu možností pro výběr trezoru na zbraně. Zámkový mechanismus a trezor na zbraně je vypracován se zabezpečením proti vniknutí cizí osobou a zabrání dalším vnějším vlivům proti poškození uloženého majetku. Splňujeme požadavky s nařízením vlády na úschovu zbraní v trezoru na zbraně s odolností proti vloupání podle ČSN EN 1143-1!
Nabídka trezorů na zbraně v našem e-shopu
Trezory na zbraně nabízíme v různých šířkách, hloubce a výšce. V našem sortimentu je trezor na zbraně kovový, s ukotvením do zdi, ke stěně, s policemi i bez a dále s držáky na zbraně dlouhé a možností uložení dalšího střelného apod. materiálu.
Kontaktujte nás, rádi vám poradíme při výběru trezoru na zbraně
Trezorové skříně a trezory na zbraně jsou dokonalou ochranou. Vyberte si v našem e-shopu či kamenném obchodě ten, který splňuje vaše požadavky pro bezpečnost uskladnění. Dále nabízíme služby spojené s montáží a záručním servisem trezorů na zbraně.
Ceník najdete na našich internetových stránkách ceske-trezory.cz !