Laserová operace očí, mýty a pravdy!

Řada lidí trpící oční vadou je nedostatečně informována či mylně informována o možnostech, které jim nabízí současné technologie, operace očí laserem má přitom ohromný úspěch, čtěte více.

laserová operace očí je vysoce kvalitní metodou pro provedení zákroku za účelem odstranění Vaší oční vady. V České republice se však stále častěji setkáváme s nedostatečně informovanou veřejností, která má z takto prováděné operace strach či je mylně informována o cenách těchto zákroků. Ačkoli existuje tato revoluční metoda řada lidí se stále trápí s brýlemi či kontaktními čočkami, i když by nemuseli.

Jaká je cena operace očí?

Operace očí pomocí femtosekundového laseru stojí již kolem 15 tisíc korun za jedno oko. Cena však záleží na pracovišti, které operaci očí provádí.

Je operace bolestivá?

Samotný zákrok je fyzicky bezbolestný a řada pacientů uvádí, že jejich strach byl opravdu zbytečný. Při rekonvalescenci však může docházet k drobným nepříjemnostem.

Jak vybrat správnou kliniku?

Při výběru kliniky je vhodné hledět na kritéria jako je počet provedených operací či historie kliniky. Pro lepší orientaci v nabídce doporučujeme navštívit web operace-oci.VyberuSi.cz a například sekci oční kliniky Praha či Brno.