MATRACE + POLOHOVACÍ LAMELOVÝ ROŠT

Matrace VIRTA BIO je velmi kvalitní, 18 cm vysoká pohodlná matrace sendvičového typu z kolekce GREEN SLEEP. Jedinečné a velmi kvalitní přírodní jádro matrace je složené ze tří bio desek s podílem přírodního oleje (Soya). 

Ložné plochy matrace jsou z komfortní přírodní pěny profilované do sedmi anatomických zón, které zajišťují páteři ortopedicky správnou polohu a zároveň díky speciálně profilovaným vrchním deskám matrace, působí i blahodárně na dokonalé prokrvení svalů. Matrace má ložné plochy s různou tuhostí, takže matraci lze v posteli otočit přesně tak, aby Vám svou tuhostí vyhovovala. Matrace patří mezi nejpohodlnější matrace a během spánku drží tělo v ortopedicky správné poloze a to i při spaní na zádech nebo na boku. Přírodní původ matrace, profilované ložné plochy a sedm ortopedických zón na ložných plochách o různé tuhosti, je zárukou kvalitního spánku. 

Matrace patří do kategorie středně tuhých matrací s rozdílnou tuhostí jednotlivých stran (muž/žena) matrace, jádro matrace je velmi pohodlné. 

Matrace VIRTA BIO má snímatelný potah CLIMA. Potah má zip po celém obvodu a lze jej prát v pračce při teplotě do 60°C. 

Manuálně polohovací lamelový rošt má 28 pružných lamel. Lamely jsou uloženy ve výkyvných kaučukových pouzdrech. Rošt má tři anatomické zóny. V oblasti hrudníku je 5 lamel s možností nastavení tuhosti pružení podle hmotnosti uživatele. Středový popruh zajišťuje zvýšenou stabilitu roštu.

Technické informace:

– Velmi kvalitní MATRACE z kolekce GREEN SLEEP 
– Kvalitní sedmizónové jádro matrace 
– komfort matrace zajišťují profilované bio desky 
– Dvě strany tuhosti matrace 
– Nejvyšší doporučená hmotnost uživatele je 120 kg 
– Výška matrace je cca 18 cm 
– Velmi kvalitní snímatelný potah CLIMA pratelný na 60°C 
– SKVĚLÝ POLOHOVACÍ ROŠT ZA SUPER CENU 
– samostatné manuální polohování hlavy a nohou 
– výška roštu: cca 5 cm 
– hmotnost cca 14 kg 
– počet lamel: 28 ks 
– nastavení tuhosti: pomocí pěti zdvojených lamel 
– maximální zatížení: do 120 kg