Na svícení máme LED lišty

V oblasti svítidel došlo v posledních letech k rozsáhlému a rychlému vývoji. Proč? Lidé si začali uvědomovat, že stávající běžné žárovky zbytečně moc zatěžují životní prostředí. Jsou totiž značně neekologické, a to nejen na výrobu. Jejich nízká účinnost jim podepsala ortel. Nyní se již nesmí prodávat vůbec. Proto bylo třeba rychle najít odpovídající náhradu, která svými vlastnostmi tyto žárovky předčí. Ke slovu se tak dostala LED svítidla a osvětlení.

Tato svítidla se skládají z LED čipů, které emitují světlo. Velmi záleží na kvalitě právě tohoto LED čipu. Pokud jsou použity podřadné čipy pochybné jakosti, výsledná LED svítidla mají velmi nízkou životnost a svítivost. Proto je důležité při výběru správného LED svítidla brát ohled na značku LED čipu, která by u svítidla měla být vždy uvedena. Nakupujte proto u důvěryhodných prodejců, nakupujte svítidla v internetovém obchodě Almicra.com, který se specializuje na prodej kvalitních značkových LED svítidel a osvětlení.

LED svítidla od Almicra.com se vyznačují vysokou hodnotou svítivosti. To je veličina, která udává světelný výkon zdroje. Na rozdíl od běžné žárovky vyzařují LED svítidla světlo pouze v určitém směru, srovnání světelného výkonu běžné a LED žárovky tedy slouží pouze jako orientační hodnota pro výběr vhodné výkonové varianty.

LED žárovky jsou velmi úsporné, při dodání malého množství energie poskytují velké množství světla. Navíc jejich životnost je více než dlouhá. Reálně dosahují kvalitní LED žárovky životnosti zhruba 30 000 hodin, což je skvělé. Po uplynutí průměrné doby životnosti se obvykle světelný výkon LED čipu sníží zhruba o třetinu. Dopřejte si tedy i vy skutečnou kvalitu, nakupujte LED osvětlení od Almicra.com a důvěřujte spolehlivým vysoce kvalitním LED svítidlům i vy.