Bomba – Postele české výroby

V naši nabídce naleznete i postele české výroby. Nejvíce prodávané postele české výroby jsou manželské postele, neboli postele v rozměru 160×200 a 180×200. Postele české výroby nejsou zrovna nejlevnější, ale kvalitou je nemůžeme rovnat s levnějšími postelemi například polské výroby, které jsou často vyrobené z méně kvalitního borovicového dřeva. České postele nabízíme nejčastěji z materiálu buk, který je pevný a díky tomu bukové postele vydrží několik generací. Kvalitní české postele si pořizují zákazníci středního věku jako druhou postel, kterou již nechtějí měnit.

Pokud patříte k lidem, kteří nyní spí na levnější posteli a chtějí si pořídit postel na několik generací, podívejte se na naši nabídku postelí v oddělení „DŘEVĚNÉ POSTELE“, kde naleznete kvalitní bukové i dubové postele. Mezi nejvíce oblíbené patří manželské postele BIG BED, ATOS, VICTORY a ELISABETT. Novinkou je masivní dubová postel RUDOLF.

Popis postele Betler ELEGANC E

Rosty.cz – Postel BETLER

Součásti postele Betler ELEGANCE jsou 2x úložné prostory, 2x lamelové rošty s 42 lamelami se vstupem do úložného prostoru + samostatné polohování hlavy (5 poloh). Postel Vám ZDARMA doručíme až k Vám do bytu či domu. 

Postele jsou vyráběny pod prémiovou značkou Betler. Postele značky Betler se vyznačují špičkovou kvalitou a perfektním zpracováním se zaměřením na praktickou využitelnost postele. 

Postel Betler ELEGANCE je velmi praktická postel a zákazník ocení především: 
– Výška lehací plochy cca 57 cm, což uvítají starší uživatelé 
– Lamelové rošty s 42 lamelami, jedná se o velmi pohodlné lamelové rošty s přístupem od noh do úložného prostoru, manipulace s přístupem do ÚP je velmi jednoduchá neboť postel je opatřena tlakovými písty a samostatným polohováním hlavy (až 5 poloh pro čtení nebo sledování TV), navíc mají rošty velmi kvalitní trio patky, které slouží ke kvalitnímu bezhlučnému pružení lamel během spánku. Funkce výkyvu lamel je zaručena i přes rám roštu po celé ploše matrace. Přídavná lišta v oblasti hlavy potom zabraňuje deformaci matrace. 
– Úložné prostory jsou součásti postele, jedná se o samostatné vany s pevným dnem, ve dnu jsou i větrací otvory. Úložné prostory jsou umístěné cca 10 cm nad podlahou, takže lze pod postelí udržovat i hygienicky čisté prostředí. 
– Postel Vám ZDARMA dovezeme až k Vám do bytu či domu, samotná montáž není součásti dopravy a pokud máte o montáž zájem je třeba si ji objednat. Samotná montáž postele potom trvá cca 1,5 hodiny.