Kancelářský nábytek VASA – Eco

 

  Jednoduchost a stabilita charakterizuje stoly kancelářského nábytku řady Eco. Kancelářský nábytekEco je variabilní skříňový a stolový kancelářský a konferenční systém. Charakterizuje jej klasická podnož tvořená pevným deskovým korpusem. Systém umožňuje široké multifunkční uspořádání v pracovním prostoru. K tomu slouží řada stolových desek s klasickou ABS hranou nebo s pružnou ergonomickou litou polyuretanovou (PUR) hranou. Mimořádná odolnost PUR hrany dlouhodobě zajišťuje elegantní vzhled i při vysoké zátěži.

 ABS hrana je dnes převažujícím typem hrany nábytku z laminované dřevotřísky. Hrana má podobu plastové pásky o různé síle Silnější hrany pak mají vidielný rádius, který je oblý. Hrana ABS má mnohem delší životnost a chrání laminovanou dřevotřísku před poškozením a zabraňuje nasátí vlhkosti ze vzduchu.

 V porovnáníklasickou ABS hranou je PUR hrana ergonomicky řešená (pozvolna zkosená), na pocit měkkápružnápřitom je vysoce odolná proti otěru, tepelným vlivůmvlivu slunečního záření. Mezi PUR hranudesku se nedostane ani případná vlhkost, neboť PUR materiál je na hranunalitý“ a uzavírá pórovitý povrch desky. Tím je stolová deskaPUR hranou prakticky nezničitelná.
 

Technická data  kancelářský nábytek ECO:

 Stoly rovné nebo tvarové – délky 800, 1300, 1600 a 1800 mm – výška stolu 750 mm – hloubka 650 nebo 800 mm, stolové desky o síle 25 mm, ohraněny 2 mm silnou ABS hranou nebo opatřeny litou polyuretanovou (PUR) hranou. Stolové desky s PUR hranou mají 2 kabelové průchodky (průměr 6 cm). Podnož z laminovaných desek o síle 25 mm s ABS hranou. Kluzáky bez výškové rektifikace.

 Vzorník dezénů – stolové a krycí desky, půdy, dna a dveře skříní, čela kontejnerů nabízíme v těchto barvách:

  • Olše
  • Dub
  • Calvados přírodní
  • Třešeň
  • Calvados červený
  • Světle šedá