Plastová okna 13

Schüco AWS 70.HI – okna pro vysoké nároky

lišta

AWS 70 HINadstandardní izolace, pevnost a všestranné použití – přednosti, které z hliníkového okenního systému Schüco AWS 70.HI (High Insulation) činí skutečný univerzál pro novostavby i renovace. Tato velmi precizně zpracovaná, energeticky úsporná okna navíc disponují neodstižnými přednostmi hliníku: dlouhou životností, pevností a robustností, úzkými pohledy a nejrůznějšími možnostmi v realizaci vhledu – a to i u větších okenních formátů.
Hliníková okna Schüco AWS 70.HI mají zlepšenou tepelnou izolaci u konstrukční hloubky 70 mm: Průměrná Uf-hodnota 1,6 W/m2K sětří energii.
Nepatrné rozměry profilů rámů a křídel umožňují realizaci velkých skleněných ploch: Takto zvětšená transparentnost a světlost vnitřního prostoru zvyšuje komfort Vašeho bydlení. Aby bylo možno okenní komfort exaktně přizpůsobit vašim nárokům a požadavkům, je vám k dispozici široká škála prakticky všech běžných typů otvírání.
Vaše individuální požadavky vzhledových variant pokryje bohatá nabídka profilů a široké spektrum příslušenství. Hliníková okna Schüco AWS 70.HI jsou univerzálně použitelná a lze je bez problémů kombinovat s nabídkou dveřních systémů značky Schüco.

Autor

superspeed

Nový webový portál Vám nabízí široké množství různých doplňků a veškerého zboží pro Vaše auto nebo motocykl, jako například bezpečností folie na okna, kdy Vám je nejlepší sleva garantována firmou Autofolie Praha s.r.o.