Teplo z profesionálního krbu

Mnozí lidé už přišli na to, že krby skýtají velký potenciál, jak rychle, levně a efektivně vytápět domácnosti. Protože většina krbů má již dnes účinnost vytápění vyšší než 80 %, není třeba příliš vylepšovat stávající technologie a materiály. Pozornost se obrací tedy spíš na estetické provedení krbů, které může být skutečně velmi rozmanité. Vzhledem k velikosti je jasné, že krb hraje v místnosti hlavní roli. Je proto důležité vybrat si takové provedení, které se bude přesně hodit do vašeho interiéru.

Sháníte-li kvalitní krb či krbová kamna, prohlédněte si sortiment internetového obchodu krby a krbovými kamny Levnykrb.cz. který nabízí krbové vložky, obestavby, krbová kamna i speciální krby od celé řady výrobců. Velmi populární a moderní jsou v poslední době netradiční krby, které nemusí stát pouze u zdi nebo v rohu místnosti. Tyto krby můžete umístit do prostoru interiéru a oddělit tak vkusně prostor pro obývací pokoj a jídelní kout.

Základem těchto speciálních krbů je krbová vložka s minimálně dvěma prosklenými stěnami. Ta potom vytváří dojem prostorového ohně. Řeč je o 3D krbech. Krbové vložky disponují velmi dobrými tepelnými vlastnostmi, výhřevností i výkonem. Krbové obestavby jsou tvořeny především přírodními materiály, krby díky tomu získávají skutečně kvalitní tepelné vlastnosti a také jedinečný vzhled. 3D krby jsou ultra moderním řešením pro všechny fandy nových vymožeností, které dokážou u vás doma navodit vskutku báječnou atmosféru.

Zvláštním prvkem je prosklená krbová vložka z více stran, která poskytuje prostorový dojem z ohně. 3D krby se tak stávají dominantou nejednoho interiéru. Neváhejte a navštivte i vy on-line nabídku 3D krbů Levnykrb.cz a prohlédněte si sortiment nejnovějších návrhů moderních krbů. Vyberte si ten nejlepší krb pro váš domov.