Zdobení pro domácí i profesionální použití

Být nehtovou designerkou vyžaduje mít neustále dostatek fantazie, abyste mohla vašim zákaznicím nabídnout vždy originální design nehtů. Potřebujete nějakou inspiraci? Navštivte internetový obchod nehtovým zbožím MagicNails.cz. Tento nehtový velkoobchod nabízí vždy něco nového. Nakoupíte zde veškeré pomůcky a potřeby pro péči o přírodní i umělé nehty.

Modelujete-li vašim zákaznicím gelové nehty, zásobujte se zde různými druhy UV gelů, které vám pomohou vytvářet umělé nehty se zcela originálním designem. Použijete-li barevné UV gely již při modeláži nehtů, ušetříte si tak spoustu práce s finálním zdobením. MagicNails.cz nabízí spoustu druhů UV gelů, naleznete zde širokou paletu barev UV gelů, UV gely s nejrůznějšími efekty. Vyzkoušejte UV gel s efektem chameleona, metalický UV gel, UV gel s třpytkami či perletí. Při modeláži nehtů barevnými UV gely si ušetříte spoustu práce a navíc můžete vytvářet na nehtech vašich klientek ještě zajímavější designové kreace. Proto neváhejte a nakupujte na MagicNails.cz.

Naleznete zde také různé druhy zdobení na nehty. Jakmile máte nehty hotové, přichází na řadu fáze zdobení. Způsobů zdobení nehtů je celá řada, každý vyžaduje specifický přístup a samozřejmě také příslušný materiál. Nechte se inspirovat na MagicNails.cz a vyzkoušejte některý z nových způsobů zdobení na nehty. Je zde pro vás připraveno mnoho druhů samolepek na nehty, ozdobných kamínků, nití či kouzelně barevné transparentní folie. Můžete vyzkoušet také razítkovací systém Konad, který díky velkému množství rozmanitých šablon umožňuje vytvářet pro nehty každé vaší zákaznice zcela originální motivy. Novinkou je zdobení Creative, které můžete sestavovat do originálních ornamentů pokaždé jinak. Neváhejte a nakupujte potřeby pro nehty na MagicNails.cz.