Zlatnictví Němeček – zakázková výroba šperků

Pokud jste milovníky zlatých a diamantových šperků vyráběných klasickým ručním způsobem, tak jste na správné adrese u Ďáblického zlatnictví Němeček. Firma s 30ti letou praxí a tradicí 70 let, podnikající ve vlastních prostorách ve starých Ďáblicích nabízí nejenom široký výběr zlatých a stříbrných šperků za rozumné ceny, ale i zlatnické opravy a rychloopravy za vaší přítomnosti a pod vaším dohledem u nás na provozovně nebo zakázkovou výrobu šperků.

Pokud máte představu, jak by měl vypadat šperk pro vás nebo pro vaše blízké, ale nikde nemůžete sehnat nic podobného, stačí si přinést vlastní náčrtek (i od ruky), společně s vámi návrh dokončíme do finálního vzhledu, a na zakázku vyrobíme. Jako předloha postačí i donesené fotografie.

Provádíme výkup drahých kovů (zlato, stříbro), určování ryzosti zlata, faserské a rytecké práce nebo leštění šperků na počkání. V naší široké nabídce, která čítá přes 1000 kusů různých druhů šperků, máme prsteny, snubní i zásnubní prsteny, pečetní prsteny, řetízky, náramky, pánské prsteny, obruby na mince, brože, soupravy atd. Ke každému zakoupenému šperku dostanete dárkovou krabičku zdarma. Můžete tak překvapit své blízké milým dárkem k jakékoli příležitosti, ať je to důležité životní jubileum, svatba nebo Vánoce, a nebo chcete-li někoho potěšit šperkem jen tak.

Určitě oceníte osobní a diskrétní přístup všech zaměstnanců rodinné firmy, kam se budete i při příštím uvažovaném nákupu šperku velice rádi vracet.