FreeSat TV

Satelitní vysílání se v poslední době velmi rozšířilo. Naprostá většina už vlastní, nebo by doma chtěla mít zavedené satelitní vysílání. V současné době díky finanční dostupnosti už nemusí zůstat jen u tzv. zbožného přání. Novinkou na trhu je dekódovací karta FreeSat TV.

Díky velkému rozšíření těchto karet je možné sledovat nespočet televizních pořadů, které bez satelitního kompletu a karty FreeSat není možné. Navíc je možné sledovat tyto pořady i v HD rozlišení. Pro vysílání ve vysokém rozlišení stačí mít jen satelitní přijímač, který podporuje HD vysílání.

Samozřejmostí je i balíček, díky kterému lze sledovat více pořadů a dokonce i v HD rozlišení. Jedná se o balíček FreeSat TV do kterého jsou zařazeny programy ČT1, ČT24, NOVA, PRIMA a mnoho dalších. Vyjímkou nejsou ani cizojazyčné programy jako BBC nebo CNN.

Vyjímkou nejsou ani volně vysílané prgramy jako Planeta RTR, Music Box nebo CCTV News a mnoho dalších programů, u kterých si přijde na své kdejaký divák.

Ovšem karta FreeSat TV neznamená že můžete okamžitě sledovat několik desítek filmů a seriálů. Kromě celého satelitního kompletu jako je satelitní přijímač, LNB konvertor, koaxiálních kabelů, F konektorů a paraboly je nutná i telefonická aktivace vaší karty.

Výhodou FreeSat TV karty je sledování široké nabídky programů a žádné měsíční poplatky. Jediné poplatky se skrývají v aktivaci karty a roční administrativní poplatky.

Opravdu náročný divák si může zakoupit jeden z pěti balíčků, které mu zajišťují naprostou spokojenost s vysílanými pořady. Jedním z takových balíčku je například FreeSat Plus, který nabízí pořady jako AXN Crime, History a spoustu dalších. Dalšími, velmi výbornými balíčky jsou bezesporu HBO Pak a HBO MaxPak, které nabízejí mnoho známých a kvalitních filmů.

V neposlední řadě se ještě můžeme zmínit o balíčku FilmBox, který stejně jako balíčky HBO přináší neskutečné množství filmů, které potěší každého člena rodiny.

www.satelitnik.cz