Krásný termo UV gel

Modelujete gelové nehty a chcete, aby byly pokaždé originální? Inspirujte se u profesionálů. Internetový obchod MagicNails.cz vám nabízí velký výběr potřeb pro modeláž gelových i akrylových nehtů. Každá žena se prezentuje svými nehty, proto je chce mít pěstěné a upravené. Zároveň si většina dam potrpí na originalitu a jedinečnost. Proto potřebujete mít neustále novou inspiraci a také UV gely či zdobení, které vám pomohou vaše představy přenést na nehty.

MagicNails.cz je profesionální velkoobchod nehtovým zbožím, kde najdete široký výběr nehtových tipů, pilníků, odlakovačů i štětečků a všech dalších pomůcek, které jsou nezbytné pro kvalitní modeláž umělých nehtů. Velmi podstatné jsou UV gely. Pomocí UV gelů tvarujete nehet podle představ klientky. Můžete použít UV gel průsvitný, bílý i různě zabarvený, aby byly nehty vašich klientek pokaždé jiné. Internetový nehtový velkoobchod MagicNails.cz nabízí široký sortiment UV gelů, můžete si zde zakoupit UV gely třpytkové, s glitry, UV gely s metalickým leskem, s perletí či s efektem chameleona. To však není zdaleka vše.

MagicNails.cz sleduje pravidelně nové módní trendy v oblasti modeláže umělých nehtů, proto vám může nabídnout také nynější horkou novinku pro mrazivé dny. Speciálním typem UV gelu, který dodá nehtům skutečně neobvyklý vzhled, je termo gel. Termo UV gely se používají jako klasické modelovací UV gely pro gelové nehty. Zvláštností je, že s teplotou mění svoji barvu. Barevných variant je zde k dispozici hned několik. Termo UV gel vytváří na nehtu velmi zajímavý barevný přechod, protože nehet u lůžka je teplý, ale odrostlý konec je studený, takže má jinou barvu. Obzvláště v nynějších mrazech je teplotní přechod na nehtu velmi dobře vidět. Termo UV gely vytváří velmi atraktivní dekor nehtu, neváhejte a použijte jej při modeláži gelových nehtů i vy.