LUXUSNÍ DUBOVÁ POSTEL

Dřevěné postele: jsou rozděleny podle rozměrů jednotlivých postelí (180x200cm, 160x200cm, 140x200cm nebo 90x200cm a 100x200cm. Postele jsou potom v nabídce seřazeny podle ceny. U některých postelí jsme schopni vyrobit atypický rozměr nebo barevné moření, tyto informace se vždy dozvíte v jednotlivém popisu u konkrétní postele. Samozřejmostí jsou kvalitní použité materiály a dlouhá životnost jednotlivých postelí. V nabídce naleznete dřevěné postele vyráběné z výběrového buku, borovice, břízy nebo smrku.

LUXUSNÍ DUBOVÁ POSTEL ARENA S ÚLOŽNÝM PROSTOREM + ROŠTY

Rosty.cz - postel

Nejluxusnější generační celomasivní dubová postel ARENA se vyrábí v rozměru 180x200cm a 160x200cm nebo na zakázku dle Vašeho přání a požadavků. Dubová postel ARENA je pevné velmi masivní konstrukce z rostlého dřeva s pevností a stálostí celé generace. Postel je velmi elegantní s moderním designem, atraktivnost postele zajišťuje moderně zpracované čelo postele, které umělecky zkrášlý celkový dojem ložnice

Jedná se o dubovou moderní dřevěnou postel s moderním a účelovým designem, včetně praktického úložného prostoru pro lůžkoviny, který je umístěn ve vzduchu nad podlahou a kvalitních eukalyptových lamelových roštů s lamely uložených v kaučukových pouzdrech. Lamelové rošty jsou opatřeny písty, které umožňují vyklopení roštu v oblasti nohou a tím usnadňují přístup k úložnému prostoru. 

Lamelové rošty mají v hlavové části 5 manuálně polohovacích relaxačních poloh, což jistě při večerní relaxaci nebo četbě oceníte. 

Hlavní předností postele ARENA z dubového masívu, krom již zmiňované pevnosti, je velký úložný prostor pro lůžkoviny, který je uložený cca 20 cm nad podlahou, což umožňuje velmi kvalitní odvětrání úložného prostoru, ale i možnost pohodlného úklidu pod lůžkem, což ocení především ženy. Úložný prostor je řešen jako tzv. „textilní dno“ z pevné látky, která je upevněna v plastových profilech. Textilní dno maximálně větrá, dá se čistit, prát, je pevné na nosnost cca 30-40 kg, jednoduché na instalaci a velmi praktické (řešení ocenili odborníci na veletrhu nábytku v Praze). 
Úložný prostor se otevírá manuálním zvednutím nožní části roštu, novinkou jsou použité plynové písty pro jednodušší zvedání roštu. Úložný prostor není zvenčí vidět, protože jej zakrývají masívní bočnice postele, díky této designové ojedinělosti je postel velice oblíbená a hlavně esteticky zachovává noblesnost a praktičnost postele. 

Postel je vhodná také pro starší lidi, protože lehací plocha je ve výšce min 60 cm (dle zvolené matrace)

Postele z masivu ARENA se vyrábí z pečlivě vybíraného dubového masivu. Zpracování a provedení postele je velmi nadstandardní. Postel ARENA splňuje vysoké nároky na kvalitu materiálu a zároveň na estetiku. Tato postel bude ozdobou každé stylové ložnice a hlavně Vám bude postel skvěle sloužit řadu let. 

Dubová postel ARENA je český výrobek, který vyniká svou mohutnou masivní konstrukcí z rostlého dřeva, s pevností a stálostí celé GENERACE. 

Součásti dubové postele z masivu ARENA jsou i lamelové rošty POWER BROWN HN (samostatné polohování hlavy a samostatné polohování vstupu do úložného prostoru pomocí pístu). 

Do luxusní postele doporučujeme matrace do postele z oddělení ZDRAVOTNÍ MATRACE. V případě požadavku na matrace za zvýhodněnou cenu doporučujeme oddělení MATRACE AKCE nebo MATRACE 1+1.