Matrace DINO

Matrace patří do kategorie měkčích a pohodlných matrací.Matrace má velmi kvalitní jádro matrace a luxusní snímatelný potah, který je vybavený okolo celého obvodu matrace 3D mřížkou, jedná se o pevnou síťovinu, která zlepšuje odvětrání matrace. Matrace DINO nabízíme ve dvou variantách a to jako matrace 1+1 matrace ZDARMA, kde druhou matraci DINO dostanete ZDARMA nebo matraci DINO, lamelový rošt a lůžkoviny ANTISTRES ZDARMA.

Matrace DINO, je 23 cm vysoká velmi pohodlná matrace, patří do kateorie matrací, které se vyznačují určitou měkkostí. Vrchní deska matrace je z líné alias termo pěny, která reaguje na teplotu těla. Obrovskou výhodou matrace je právě výška a to je úžasných 23 cm. Matrace DINO má velmi kvalitní jádro matrace a luxusní potah, který má kolem celého obvodu 3D mřížku, jedná se o zpevněnou síťovinu, která zaručuje lepší odvětrání matrace.

Matrace DINO prodáváme ve dvou variantách a to jako matrace akce, kde druhou matraci dostanete ZDARMA (akce matrace 1+1 matrace ZDARMA) nebo matraci DINO, lamelový rošt a lůžkoviny ANTISTRES. Obě akce jsou velmi výhodné, protože dostanete velmi kvalitní matraci a k tomu velice praktické dárky (lůžkoviny, lamelové rošty).

Matrace DINO máme připravené k vyzkoušení v našem skladě na Praze 10, takže nás můžete navštívit a matrace 90×200 cm si i ihned odnést. Matrace DINO je novinka pro rok 2013.


Rosty.cz - matrace