Modelujeme stylové gelové nehty

ste kreativní a ráda vymýšlíte nové věci? Jste šikovná a baví vás práce s lidmi? Potom je pro vás práce nehtové designerky jako dělaná. Pokud se rozhodnete modelovat gelové nehty, budete potřebovat různé pomůcky a vybavení. Základem je místo. Nejvíce zákaznic získáte ve studiu krásy, posilovně či kadeřnictví. Na modeláž nehtů nepotřebujete moc místa, stačí vám jeden stolek a dvě židle.

Jako základní vybavení bude třeba si obstarat odsávačku nehtového prachu, manikurní podložku, kvalitní lampu, kterou si budete na práci svítit, a nesmíte zapomenout na UV lampu. UV lampa na gelové nehty je nezbytnou součástí nehtového salonu. Nesmí chybět žádné nehtové designerce, která chce modelovat gelové nehty. Abyste dokázala vytvořit kvalitní a stylové gelové nehty, budete potřebovat ještě další věci. za prvé jsou to nehtové tipy, které tvoří kostru celého nehtu. Internetový obchod MagicNails.cz vám nabízí široký sortiment nehtových tipů bílých, čirých i barevných, aby vám usnadnily modeláž.

Dále budete potřebovat kvalitní UV gely. MagicNails.cz vám nabízí velký výběr různých druhů UV gelů. Pracujete raději s hustšími UV gely nebo raději s gely řidší konzistence? Můžete vybírat různě velká balení od několika renomovaných výrobců. Důležité jsou barvy a efekty UV gelů. MagicNails.cz vám nabízí UV gely celé palety barev s glitry, metalickým leskem, perletí či efektem chameleona. Velice působivě vypadají také neonové UV gely.

Nakupte si různé UV gely, abyste každé vaší zákaznici mohly vytvořit na nehtech originální umělecké dílo. Nakonec přijde ještě zdobení. Na ozdobu nehtů můžete použít 3D samolepky, nejrůznější laky na nehty či transparentní folie nebo razítka Konad. Stačí si jen vybrat. Fantazii se meze nekladou, proto vymýšlejte stále nové ornamenty a vytvářejte vašim klientkám úchvatné gelové nehty.