Parkujte bezpečně na letišti Václava Havla

Znáte situaci kdy letíte na delší dobu na dovolenou a trápí vás myšlenka o bezpečnosti vašeho majetku? Byt máte zabezpečený, rodinní příslušníci vám budou pravidelně vybírat poštovní schránku, ale co váš vůz? Potřebujete se dostat na letiště a auto někde poblíž zaparkovat. Celou dovolenou pak budete přemýšlet, zda vám auto neodtáhnou nebo v tom horším případě neukradnou.

Míst kde zaparkovat auto u letiště Václava Havla je mnoho. Využít můžete přilehlých ulic a prostranství a k letišti se pak dostávat po svých, nebo můžete využít služeb mnoha parkovišť, které se v okolí Ruzyně nachází. Některé nabízí služby i s odvozem na letiště. Proč ale parkovat několik kilometrů od letiště, když můžete zaparkovat přímo naproti odletovým terminálům. Navíc váš vůz bude pod dohledem 24 hodin na krytém parkovišti. Pokud jste si zapomněli přibalit na cestu, časopis, noviny, nebo zubní kartáček, vše seženete hned vedle parkoviště v obchodě.

Blíže a levněji už opravdu zaparkovat nemůžete. Parkoviště na letišti provozuje společnost Evropark. Nachází se v multifunkční budově, kde jsou k dispozici obchody, restaurace nebo hotel. K dispozici je 500 parkovacích stání a non-stop bezpečnostní služba. K terminálům se pak dostanete dvouminutovou chůzí přes lávku.

Při parkování na letišti Ruzyně tak můžete nechat veškeré starosti o svůj vůz s jeho zamčením. Po svém návratu z dovolené ho zde naleznete ve stejném stavu, jako když jste ho opouštěli. Nad ničím nepřemýšlejte a zarezervujet si své místo ještě dnes s 50% slevou na www.parkfly.cz