UV gely pro zdobení

Nehty jsou naší na první pohled viditelnou vizitkou. Potřebujete mít upravené ruce? Chcete se chlubit vašimi nehty? Nemáte-li vlastní přírodní nehty dostatečně kvalitní, můžete to dohnat nehty umělými. V dnešní době je velmi moderní navštěvovat kosmetické salony a manikúru. Mnoho žen si dopřává krásné barevné umělé nehty. Obvykle máte dokonce na výběr, zda si necháte vymodelovat gelové nehty nebo dáte přednost rychlejší modeláži akrylových nehtů. Obě metody mají něco do sebe.

Gelové nehty jsou velmi odolné vůči mechanickému poškození, jsou pružné a vydrží velmi dlouho. Na modeláž kvalitních gelových nehtů budete potřebovat UV gely, které svým složením způsobí odolnost gelových nehtů. UV gely všech barev a nejrůznějších efektů můžete zakoupit v internetovém obchodě MagicNails.cz. UV gely zde naleznete čiré, bílé i barevné. Záleží na vás, zda dáte přednost hustému UV gelu nebo zvolíte spíš řidší konzistenci, která vyžaduje při manipulaci mnohem více zkušeností.

Gelové nehty dále vyžadují UV lampy. UV lampa na nehty je nezbytnost, bez které gelové nehty nevymodelujete. UV gel v UV lampě totiž tuhne, stačí tedy vymodelované nehty nechat v UV lampě zatuhnout a gelové nehty jsou na světě. Díky různým barvám a efektům UV gelů je možné si již při modeláži hrát s barvami a vytvářet nové neokoukané a originální nehty.

Akrylové nehty jsou z hlediska vybavení mnohem méně náročné. K modeláži akrylových nehtů stačí mít akrylový pudr a tvrdidlo. Akryl totiž tuhne na vzduchu, takže není zapotřebí žádné UV lampy ani ničeho podobného. S akrylem se však musí pracovat rychle, protože na vzduchu tuhne. Pokud tedy nemáte dostatek zkušeností, začněte raději gelovými nehty. Veškeré pomůcky, které budete potřebovat pro modeláž gelových či akrylových nehtů pořídíte na MagicNails.cz.