Nechte si vytvořit nevšední gelové nehty

Vždy jsem si potrpěla na vzhled svých nehtů. Starala jsem se o své přírodní nehty, věnovala jsem jim pravidelnou péči manikúrou a když se mi podařilo mít nehty stejně dlouhé a upravené, ráda jsem si je lakovala. Teď ale už na péči o nehty nemám vůbec čas, moje ruce nevypadají zdaleka tak pěkně, i když bych to potřebovala, protože moje práce je jednání s klienty v bance. Proto jsem se rozhodla, že to změním.

Všimla jsem si, že mnoho žen si nechává modelovat umělé nehty, a tak jsem to vyzkoušela také. Po poradě s nehtovou designerkou jsem se rozhodla pro gelové nehty. Zaujaly mě především svým přirozeným vzhledem, pevností a pružností. Nevěděla jsem, že modeláž nehtů zahrnuje tolik různých úkonů, byla jsem proto překvapená, jak pečlivě manikérka musí měřit nehtové tipy, které vám potom lepí na vaše přírodní nehty, aby velikost nehtu odpovídala. Vymodelovat krásné gelové nehty dá docela fušku. Musíte mít správné nástroje jako pilníky, brusné bloky, štětce a mnohé další pomůcky.

Kvalita nehtů však závisí především na použitých UV gelech. Používá-li nehtová designerka kvalitní UV gely, dokáže jimi vymodelovat skutečně nádherné nehty, které perfektně drží tvar, nelámou se a vydrží až do dalšího doplnění UV gelu téměř bez údržby. V čem je tedy tajemství krásných nehtů? Nejdůležitější jsou kvalitní značkové UV gely.

UV gely dnes koupíte ve všech možných barvách a odstínech. Mnohé z nich mají i různé efekty. Zakoupit si můžete glitrové UV gely, metalické, neonové či nové termo gely, které mění barvu podle teploty a vytvářejí tak na nehtech velmi zajímavé barevné přechody. Neváhejte a navštivte internetový obchod potřebami pro manikúru a modeláž nehtů MagicNails.cz a nakupte si zde vše, co budete k péči o vaše nehty potřebovat.