Výhodné balení Vám ulehčí přepravu tovaru

Chcete poslat zajímavé zboží svému blízkému do zahraničí, nebo podnikáte v téhle oblasti exportu a nevíte, jak přepravit zboží tak, aby neutrpělo žádnou ujmu? V tom případě nebuďte smutní, protože pro Vás máme elegantní a skvělé řešení! Jak je známo, tak během letecké přepravy nezacházejí letištní pracovníci se zbožím zrovna v rukavičkách.

Mnoho lidí je pak velice sklamáno, když najde své zboží rozbito nebo jinak poškozeno. Jak se však říká, tak každý problém má své řešení a jinak tomu není ani v tomto případu. Skvělým způsobem je exportní balení, ve kterém Vám specializované společnosti nabízejí kromě samotného prodeje balení i poradenství a konzultační činnost a realizují i přepravu těchto tovarů uložených v exportním balení. 

 Toto zámořské balení je velice komplexní činností, jenž představuje skutečně skvělé řešení pro firmy expandující na zahraniční trhy a taky pro lidi, jenž chtějí obdařit nějakého vzdáleného příbuzného. Při zaplacení určitého poplatku získáte široké portfolio služeb a odpadnou Vám všechny další starosti. Tyto typy balení chrání zboží před mechanickým i jiným poškozením.

 Paletové nástavce slouží pro přepravu a uskladnění  zboží na EURO paletách nebo na paletách se shodnými rozměry. Tyto nástavce jsou vyráběny ve dvou variantech – dřevené paletové nástavce a překližkové paletové nástavce. Řešení přepravy pomocí paletových nástavců je dalším skvělým způsobem, jenž učiní Vaši podnikatelskou činnost a přepravu tovarů jednodušší.

Možná jste již také zaslechli pojem ,,ochranné rohy.“ Jedná se o nasávanou kartonáž, jenž tvoří obalový materiál, v němž jsou uložené různé citlivé přístroje jako elektronika nebo jiný citlivý tovar. Věříme, že Vás naše způsoby dopravy tovaru zaujali a budete přemýšlet nad co nejvýhodnější formou balení nebo přepravy nabízených v zámořském balení.