Zdobíme extravagantní gelové nehty

Jak správně zdobit gelové nehty? Žádný smysluplný návod není a ani být nemůže. Vždyť design je pouze otázkou vkusu a ten má každý jiný. Co se jednomu zdá nenápadné, považuje druhý za křiklavé a jiný dokonce za extravagantní. Proto existuje tolik různých způsobů, jak zdobit gelové nehty a tolik druhů samotného zdobení, aby si každý mohl vybrat podle svého vkusu.

Zdobením nehtů se zabývá nail art, vznikají celé fotogalerie nehtů pro inspiraci, protože zajímavých nápadů není nikdy dost. Chcete-li vždy vědět, jaké jsou nové trendy v oblasti umělých nehtů, sledujte internetový obchod pomůckami pro manikúru a modeláž nehtů MagicNails.cz. Naleznete zde široký sortiment veškerých potřeb, které využijete při ošetřování přírodních, akrylových i gelových nehtů. MagicNails.cz sleduje neustále nové trendy a výrobky, které se dostávají na trh a zprostředkovává je českému zákazníkovi. Dozvíte se tak vždy, co je ve světě nehtů nového.

Na MagicNails.cz naleznete taktéž fotogalerii nehtů s příklady použití různých materiálů a technik zdobení. Neváhejte a nechte se inspirovat i vy. MagicNails.cz nabízí širokou paletu UV gelů. UV gely jsou základním materiálem pro modeláž gelových nehtů. Aby byly gelové nehty pružné, pevné a měly požadovaný tvar i dlouhou životnost, je třeba použít vysoce kvalitní UV gely. Na MagicNails.cz můžete vybírat UV gely různé konzistence, barvy i zvláštních efektů. Vhodnou kombinací UV gelů při modeláži gelových nehtů si ušetříte složité zdobení na závěr modeláže.

Při modeláži postupujte tak, aby vaše klientky byly vždy spokojené a jejich gelové nehty byly prostě perfektní. Aby nebyly fádní, nakupujte na MagicNails.cz různě barevné laky na nehty, razítka či jiné druhy zdobení, abyste na nehtech mohli vždy vytvářet nové originální motivy. Nakupujte u osvědčeného prodejce nehtových potřeb MagicNails.cz.