Kvalita, originalita, ruční práce? El.Ka Underwear!

El.Ka Underwear je již několik let na špičce českého spodního prádla, chcete vědět proč je tomu tak? Čtěte dále.

Spodní prádlo z dílen El.Ka Underwear je kompletně vyráběno v České republice a zaručí Vám nákup nejkvalitnějšího a ručně vyrobeného spodního prádla v ČR. Podle spousty spokojených zákazníků, kterých podle majitelky společnosti neustále přibývá, jsou trenýrky El.Ka tím nejkvalitnějším spodním prádlem, které kdy měli. Důvod je jednoduchý, Český výrobce používá výhradně jemné, 100% bavlněné látky, které nakupuje v omezeném množství, aby tak zaručil jejich majiteli patřičnou originalitu. Kvalita je navíc zaručena ruční výrobou, která je kompletně prováděna v ČR a předchází jí téměř 20 leté zkušenosti v oboru módy a designu. Trenky El.Ka jsou nabízeny nejen pro muže, ale také pro děti a ženy, kterým nabízejí odlišný střih a to střih tzv. francouzských kalhotek, jenž jsou velmi oblíbeny na zahraničním i domácím trhu. Střih pro muže představuje unikátní propojení 3 částí v oblasti sezení, nedochází tak ke známému „zařezávání“ a jejich majiteli poskytne skvělý komfort a pohodlí.

Kde lze trenýrky od El.Ka zakoupit? Díky omezené výrobě v nízkém počtu kusů je zakoupíte v několika málo obchodech. El.Ka Underwear si však pro Vás tento rok připravilo zbrusu nový internetový obchod, který od prvního pohledu odráží tvář této značky. Je z něj cítit opravdový styl, mladistvost, kvalita a design. E-shop značky El.Ka naleznete na www.el-ka.cz. Pánské trenýrky lze také zakoupit v internetovém obchodě trenyrkarna.cz, kde nalezenete pár vybraných kousků.

Podívejte se také na často kladené otázky, které Vám mohou značku přiblížit, odkaz zde! Tuto značku vřele doporučujeme a přáli bychom si, aby všichni výrobci oblečení a spodního prádla šli stejným směrem jako El.Ka!