Pohodlí spodního prádla

Doby, kdy existoval pouze jeden typ kalhotek a podprsenek, jsou dávno pryč. Ve spodním prádle máme nyní širokou škálu výběru. Nepřeberné množství různých typů kalhotek a podprsenek nám umožňuje cítit se pohodlněji než kdykoliv před tím.

A nejedná se pouze o pohodlí, ale také o vzhled spodního prádla. Podprsenky a kalhotky najdeme snad ve všech barvách, s různými vyšívanými vzory a potisky. Co je tedy nejvíce „in“?

Je jasné, že pohodlí by mělo být na prvním místě. Co si budeme povídat, mít podprsenku nebo kalhotky, které se zařezávají, není nic příjemného a žena se pak nemusí celý den cítit ve své kůži. Ano, jedná se pouze o spodní prádlo, ale nepohodlné nebo malé prádlo může být také nezdravé a způsobit nám nepříjemné zdravotní problémy. Proto především dbejte na správný výběr velikosti a materiálu. Materiálem by měla být s převahou bavlna, nejlépe 100%. Nesprávný výběr materiálu může způsobit vyrážky nebo například svědění.

A co kalhotky? Tady záleží také na typu. Víme, že existují francouzské kalhotky, tanga, brazilky, apod. Ale málo kdo ví, že tanga jsou nezdravá a mohou dokonce způsobovat špatné držení těla.

Právě proto dbejte při výběru spodního prádla především na vaše pohodlí a zdraví. I takovéto prádlo může vypadat sexy.