Rty, silná ženská zbraň!

Krásné oči, dekolt a rty představují 3 hlavní elementy, které v mužích vzbuzují touho po ženách na první pohled. Buďte i Vy tou, která zaujme!
Plné rty vzbuzují u mužů pohnutku, která je vede k touze políbit ženu na prvním setkání. Věděli jste, že stejně jako stárnutí kůže dochází i ke stárnutí rtů? Nevěděli? Tak nastražte uši! Je to přirozený vývoj každého člověka. Vlivem stáří rty ztrácejí svůj podkožní tuk a tím i tvar, které rty měli v mládí. Stejně jako stárnutí jsou rty náchylné k poškození volnými radikály. Jak se tedy dá udržet mladiství vzhled rtů? Neměli bychom se spíše ptát jak se dají zvětšit rty?
Máme pro Vás hned dvě odpovědi. První odpověď míří k udržení mladistvého vzhledu plných a přirozených rtů. Na trhu existuje spoustu přípravků, které zvýrazňují kontury rtů a zároveň jim dávají přirozenou plnost. Aplikace je velmi jednoduchá.
Druhá odpověď míří ke zvětšení rtů, které se provádí nejčastěji v prostředí klinik plastické chirurgie. Zvětšení rtů je jedním z velmi často prováděných zákroků a renomované kliniky plastické chirurgie tento zákrok provádějí téměř každý den.
Máte spoustu otázek na zvětšení rtů? Chtěli byste v hloubi duše tento zákrok podstoupit, ale bojíte se? Nebojte se zeptat buď přímo plastického chirurga, který Vám celý průběh vysvětlí bezplatně, nebo navštivte některou z uživatelských diskuzí na internetu. Nabízíme například následující diskuzní fórum doktorka.cz.