Hledáte moderní sport? Hrajte florbal rekreačně, nebo závodně

Co je za současnou popularitou florbalu? Popularita florbalu roste přímo geometrickou řadou Dříve, a není to tak dlouho, byl florbal jen doplňkovým sportem, ale dnes již můžete florbal sledovat i živě na ČT sport. Není to náhoda, že se florbal takto prosazuje. Počet hráčů i oddílů rostl již před živými přenosy na ČT.

Velkou výhodou florbalu je to, že vůbec není náročný na vybavení jako jiné podobné sporty a dá se hrát prakticky všude. Základem jsou kvalitní florbalové hole. Ceny holí pro rekreační začínají již na cca 400 Kč, což je velice slušná cena. Florbalové hole nabízíme od tradičního švédského výrobce florbalových potřeb EXTEE. Pro začátečníky a rekreační hráče jsou určeny hole slovenského výrobce MPS. Florbalové vybavení pro hráče není skutečně finančně náročné.

Platí to i pro vybavení brankáře, i když brankářské vybavení je finančně o něco náročnější než vybavení pro hráče v poli. Nicméně i nákup florbalové brankářské masky, kalhot a vesty je otázka několika tisíc. Ještě váháte jaký sport je pro děti a mládež tím pravým? S florbalem zažijí vaše děti mnoho zábavy a navíc uděláte něco pro zdraví vašich dětí.