Jakým dárkem potěšit kamaráda?

Tato zapeklitá otázka, se nám prožene hlavou každé narozeniny, Vánoce, svátky anebo před blížícím se výročím seznámení nebo svatby. Jakým dárkem obdarovat svého tatínka, partnera nebo nadřízeného? Klasická sada kosmetiky anebo tři páry ponožek zřejmě manžela příliš nepotěší. Je tedy potřeba koukat na svět trošku z jiného úhlu pohledu a vcítit se do role muže. Jaký dáreček by mu udělal radost? Lahvinka chutného destilátu? Nová golfová sada?

Obří gurmánský balík vybraných surovin? Případně něco ještě zajímavějšího? Inspiraci na originální dárky se dočtete o několik řádečků níže. Jestliže patří oslavenec mezi vyznavače dobrého moku, lahvinkou něčeho dobrého ho určitě neurazíte. Co takhle obdarovat ho vyhlášenou whisky s originálním věnováním? Tento dar se stane naprostým favoritem a otec, partner nebo tatínek si na něj se slzou v oku vzpomene také po letech. Další možností, jak potěšit a zároveň překvapit milovníka alkoholu je luxusní kazeta, ve které objeví nejen tekuté potěšení, ale taky něco na zakousnutí. Může jít například o pořádný kus masa, celou tyčku vybraného salámu anebo kteroukoli jinou pochutinu, kterou neodmítne ani ten největší gurmán.

A u gurmánských specialit ještě malou chvíli zůstaneme. Dárkové koše jsou klasickým dárkem, který však přiliš nenadchne ani neurazí. S vybranými gurmánskými sadami však můžete udělat opravdovou radost! Tyto dárky pro muže obsahují třeba luxusní francouzská vína, pravé pralinky z Belgie, chutné italské těstoviny, ale i nadmíru oblíbené české pochoutky, bez kterých si nedovedeme prostřený stůl představit. A aby toho jídla nebylo přehršel, zaměřme se také na dárky pro sportovce. Originálním dárečkem pro milovníky volnočasových aktivit může být například trofejní golfový stoja, který bude plnit nejen klasickou, ale taktéž trofejní funkci. Oslavenec si může takový dáreček vystavit například ve své pracovně nebo kanceláři.