MagicNails – speciální péče o ruce

Dlouhá léta jsem měla problém se svými nehty, byly nekvalitní, snadno se lámaly a třepily a byly celkově velice měkké. Vždy jsem záviděla ostatním ženám, které měly vlastní nehty krásné a dlouhé a mohly si dovolit je lakovat a různě zdobit. Až mě jedna kamarádka přivedla do nehtového salonu, kde mi profesionální nehtová designerka vymodelovala gelové nehty. Byla jsem naprosto unesená, měla jsem najednou krásné nehty, o jakých jsem vždy snila, vypadaly tak přirozeně, snadno se zdobily a působily vždy naprosto perfektně.

Gelové nehty mi přímo učarovaly, proto jsem už u nich zůstala. Chodím teď jednou za měsíc na doplnění UV gelu, pomocí kterého jsou gelové nehty modelovány. Velkou výhodou je variabilita UV gelu. K modeláži můžete použít čiré, bílé nebo barevné UV gely, můžete je libovolně kombinovat a vždy vám vyjde originální vzhled vašich nehtů. Manikérka mi pravidelně nehty modeluje a zdobí. Já však chci zkoušet stále nové vzhledy nehtů, takže si kupuji laky na nehty a různé ozdoby a zkouším zdobení na gelové nehty různě aplikovat. Baví mě to, protože je to kreativní činnost, která má i nějaký smysl, moje nehty jsou potom vždy originální.

Nedávno jsem už začala ztrácet inspiraci, objevila jsem však internetový obchod MagicNails.cz, který se specializuje právě na prodej pomůcek pro manikúru, nehtovou modeláž a také zdobení nehtů. Naleznete zde mnoho výrobků pro akrylové i gelové nehty. MagicNails.cz vám nabídne široký sortiment UV gelů, kde naleznete nejrůznější druhy UV gelů, které vás jen napadnou. Vždy zde získám novou inspiraci, jaké zdobení nebo kombinace různých materiálů použít pro svoje gelové nehty. Se zdobením a laky na nehty od MagicNails.cz mám vždy jiné a jedinečné gelové nehty. Navštivte i vy profesionální nehtový obchod MagicNails.cz.