Moderní potřeby pro vaše nehty

Jsou lidé, kteří jsou posedlí počítači a moderní výpočetní technikou a jsou naopak lidé, které zajímá jen jejich vzhled. Ty první většinou vůbec nebere nějaká móda nebo zda to tričko, které si vzali na sebe, ladí ke kalhotám a botám. Ženy povětšinou patří k té druhé skupině, zajímají se o svůj look a chtějí vypadat stále upraveně. K celkové vizáži patří také nehty, ať chceme nebo ne, nehty jsou důležitým prvkem vzhledu. Jsou totiž vidět na první pohled, proto je třeba, aby byly vždy upravené a budily tak správný první dojem. Jsou-li vaše nehty roztřepené, polámané a neudržované, nemůžete vypadat in, i když o sebe jinak dbáte, neupravené nehty vám celkový dojem zaručeně pokazí.

Řešením je manikúra nebo modeláž nehtů. Chcete-li se rozhodnout pro modeláž, vyberte si, zda si necháte vymodelovat gelové nehty nebo se spolehnete na akrylové nehty. Oba typy modeláže jsou spolehlivé a vyzkoušené mnoha ženami na celém světě. Každý má své výhody i nevýhody, stačí jen zvážit, co je nejlepší právě pro vás. Gelové nehty vypadají velmi přirozeně, tenká vrstva UV gelu chrání vaše nehty a prodlužuje je do požadované délky a tvaru.

UV gely jsou pružné a přitom velmi pevné a odolné, jejich životnost dosahuje až jednoho měsíce, potom už je třeba UV gel doplnit. Pro modeláž gelových nehtů je třeba použít UV lampy, v jejichž světle UV gely tuhnou. Akrylové nehty jsou tvořeny akrylovým pudrem a tvrdidlem, které tvrdne samovolně na vzduchu, modeláž akrylových nehtů nevyžaduje další investice. Výsledné akrylové nehty jsou taktéž velmi pevné, tvrdé a odolné vůči okolním vlivům.

Ať už se však rozhodnete pro akrylové nebo gelové nehty, vaše ruce budou vypadat elegantně a za všech okolností upraveně. Navštivte internetový obchod MagicNails.cz, který se specializuje na prodej pomůcek pro modeláž a úpravu nehtů, a nakupte zde vše, co budete pro péči o vaše nehty potřebovat.