Přírodní svícny a solné lampy z Himalájské soli opracované i neopracované

Víte co je úžasné na přírodních svícnech a přírodních lampách z Himalájské soli? Je to 100% přírody přímo ve vašem domě, nebo kanceláři. Již před stovkami let byly známy blahodárné účinky soli na organismus a jaká sůl je lepší než tisíce let stará bez vlivu znečistění?

Pořízením výrobku z Himalájské soli si domů přinesete i kousek neporušené přírody, jaká tu byla před tisíci lety. Kousek historie země. Solné lampy a přírodní svícny jsou mají také vliv na celkovou atmosféru v místnosti. Pokud v nich zapálíte svíčku, tak se atmosféra zpříjemní. Nejen že prospívají našemu zdraví protože uvolňují „zdravé“ ionty, ale mají vliv i na naši psychiku.

Můžete mít solné lampy z opracované soli, nebo ze soli neopracované, vše záleží na vkusu. Může se jednat o elektrickou lampu, nebo o svícen, kde se používají klasické svíčky. Dále je možné koupit Himalájskou sůl ve formě soli do koupele. Takto použitá Himalájská sůl má významný prevenční účinek a zpříjemní každou Vaši koupel. Budete se cítit jako při koupeli v moři.