Přírodní svícny a solné lampy z Himalájské soli

Přírodní svícny a lampy z Himalájské soli jsou ideálním vánočním dárkem, který nejen potěší, ale přinese i zdravotní benefit. Je tu ale mnoho důvodů pro nákup výrobků z Himalájské soli, i když zrovna nejsou vánoce. Zde je pár důvodů pro nákup přírodních svícnů a lamp.

Předně Himalájská sůl je prokazatelně přínosná pro zdraví každého člověka. Je celkem jedno jestli si sůl přidáte do koupele, nebo jestli si pořídíte přírodní svícny, nebo solné lampy. Příznivé dopady na zdraví jsou známy již stovky let a na tom se nic nemění. Je dobré mít v této přetechnizované a spěchající době mít doma, nebo v kanceláři něco tradičního, trvalého a přírodního.

Kromě blahodárného vlivu na zdraví působí přírodní svícny a solné lampy také příznivě na psychiku člověka. Je něco magického v hořícím ohni a i malý plamínek uprostřed svícnu dokáže navodit velice příjemnou atmosféru. Přírodní svícny a solné lampy jsou přírodním zdrojem záporných iontů a mají příznivý vliv na očistu a kvalitu ovzduší znečištěného působením různých domácích a kancelářských elektrospotřebičů.

Koupel s přídavkem Himalájské soli má příznivé účinky na prokrvení kůže, vyplavení toxických látek z tkání, podporu látkové výměny a zajištění vyrovnané hladiny hormonů a uvolnění nervového vegetativního systému. Na jednu koupel stačí 2-3 lžíce soli. Je-li voda ve vaně dostatečně slaná, nevyluhují se do ní minerály a stopové prvky z našeho těla. Himalájská sůl má prostě stejně příznivé účinky jako sůl z mrtvého moře.