Designové nehty z UV gelu

Povolání nehtové designerky je poměrně náročné, je třeba, aby ovládala různé techniky nehtové modeláže. Každá žena má jiné nehty a je důležité, aby manikérka dokázala ohodnotit jejich kvalitu a podle ní doporučit nejvhodnější způsob modeláže umělých nehtů. K tomu je zapotřebí samozřejmě praktických zkušeností a také znalostí používaných modelovacích materiálů. Nejběžněji používané jsou UV gely a akrylové pudry.

UV gely se používají pro modeláž gelových nehtů. Gelové nehty jsou velmi oblíbené díky své dlouhé životnosti, pevnosti a odolnosti. UV gely dodávají nehtům dostatečnou pružnost, aby odolaly mechanickému působení a chránily přírodní nehty před poškozením. Gelové nehty vypadají přirozeně a díky mnohým technikám zdobení nehtů mohou být i vaše gelové nehty vždy krásné. Nehtové designerky, chtějí-li být úspěšné, musí ovládat také nejrůznější techniky zdobení nehtů. Umění nail art vyžaduje dostatek kreativity a inspirace, aby neměly všechny ženy stejné nehty. Zkušenosti, talent a šikovnost vám však nebudou mnoho platné, pokud nebudete používat kvalitní materiály.

Výsledek vaší práce závisí na tom, zda k modeláži a také následnému zdobení využíváte profesionální pomůcky odpovídající kvality. Potřebujete-li barevné UV gely, akrylové pudry nebo nejnovější druhy zdobení na nehty, navštivte profesionální internetový obchod MagicNails.cz, který vám nabídne širokou nabídku zboží. Můžete vybírat z celé palety barevných UV gelů s nejrůznějšími efekty, jistě vás zaujmou termo gely, UV gely s efektem chameleona nebo nejnovější fosforeskující UV gely. Hledáte-li inspiraci, MagicNails.cz vám nabídne tipy na nejnovější způsoby zdobení gelových nehtů a seznámí vás z moderními trendy modeláže i zdobení nehtů. Tak neváhejte a sledujte, co je ve světě nehtů nového.